Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěžte s Maso Planá

Soutěžte s Maso Planá
sdílet:
Komerční článek - Kvalitní hovězí maso pro všechny, kteří si rádi pochutnají

Propagace značky Maso Planá Premium.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

SteakMáte rádi maso? Máme pro vás tip na výjimečné maso, na kterém si pochutnáte a bude se vám s ním krásně pracovat. Představujeme vám novinku, speciálně balené hovězí maso, které naleznete pod značkou Maso Planá Premium. Jedná se o výjimečné a šťavnaté porce masa, kterým balení umožňuje dále dozrávat. Vyzrálé maso je potom křehké, šťavnaté a dostatečně měkké. Nové balení je snadno otevíratelné a uchovává přirozenou chuť a aroma masa a také udržuje celistvost výrobku.
Inspirujte se recepty na našich webových stránkách www.masoplana.cz.

Hovězí řadu Premium naleznete ve vybraných prodejnách Billa.

Soutěž ukončená


Vyhrávají:

Daniel Janečka
Jiří  Francl
Lada Kappa


3 vylosovaní výherci od nás obdrží dárkový balíček produktů značky Maso Planá v hodnotě 500 Kč.
 
Přejeme dobrou chuť!

Soutěž potrvá od 18. 4. do 24. 4. Výherce naleznete na těchto stránkách nejpozději 2. 5. 2011. O výhře Vás budeme informovat emailem.


KOstelecke uzeniny

 

 

 

Hovězí svíčková na grilu


Suroviny pro 2 osoby:
200–400 g hovězí svíčkové – Maso Planá Premium
sůl
barevný pepř

Příprava:
Jelikož je maso při tomto způsobu balení již uleželé, není tudíž potřeba ho nakládat.
Nejjednodušší způsob je tedy maso osolit a dát na gril. Během grilování můžeme potírat olivovým olejem nebo zkrápět červeným vínem. Na závěr maso posypeme čerstvě namletým barevným pepřem. Podáváme s grilovanou červenou cibulkou v alobalu a kornovým chlebem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...