Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

Kuchařka Mleté maso
ZDROJ: Apetit
sdílet:

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.

Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připravené ve verzi na party, lasagne ve formě polévky nebo svěží karbanátky s jablky.

Podle kuchařky Mleté maso připravíte polévky, pohoštění, rychlá jídla i pokrmy na slavnostní stůl. Přidali jsme praktické tipy, jak sestavit dokonalé masové kuličky nebo sekanou podle svého gusta, a také kapitolu, v níž radíme, jak snížit spotřebu masa a nahradit část zeleninou, luštěninami nebo houbami. Recepty jsme poctivě vyladili v redakční kuchyni Apetitu, vařili, ochutnávali a několik receptů upravili a vyzkoušeli znovu. To abychom měli jistotu, že ve vaší kuchyni už se nic nepokazí. Věříme, že řada receptů z knihy se hravě probojuje mezi vaše nejoblíbenější jídla.

Kniha Mleté maso je v prodeji od 23. února 2023.

V kuchařce Mleté maso najdete tyto kapitoly:

  • Polévky – husté a syté
  • Drobnosti – chuťovky & předkrmy
  • Velké pecky – z jednoho pekáče, rychlé večeře i slavnostní obědy
  • Kuličky & šišky + návod, jak si připravit kuličky na míru
  • Placičky – burgery, karbanátky & mleté řízky 
  • Vyrábíme, anebo fixlujeme – jídla z klobásek a výroba domácích 
  • Odlehčujeme – tipy, jak snížit spotřebu masa a neubrat na chuti
  • Servis
Autor: Martina Kojzarová

Apetit magazín