Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sytá barva žloutků

vejce žloutek
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Aby pečivo získalo krásně nazlátlý lesk, potřete ho našlehaným žloutkem. 

 

Pokud do žloutku (nebo celého vejce) přidáte špetku soli, dostane sytější barvu a bude řidší, takže se lépe roztírá.

Skryt pre seznam

Video převzato z TopRecepty.cz

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč