Skvěle chutná, v zimě krásně prohřeje, působí proti bolestem hlavy a má protizánětlivé účinky. Zázvor ladí s asijskými jídly, ale zamilujete si ho i v čaji či salátové zálivce. Tady je pět tipů, kam tento životabudič přidat.
Recept na dokonalou bílkovou polevu si každá cukrářka pečlivě střeží. Ale nebojte se, my vám potřebné základy prozradíme, abyste veděli jak letos vyrobit ty nejkrásnější perníčky. Ať už se chystáte na klasické zdobení, lepení perníkové...
Jitka Nováčková je vítězka České Miss 2011, které se povedlo korunku proměnit v dlouhodobý úspěch. Dnes ji živí kromě modelingu a moderování také její instagramový profil, pro nějž si pečlivě vybírá spolupráce. Jitce záleží na udržitelnosti...
Jména Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy nejsou cizí žádnému fanouškovi vysoké cukrařiny. Oba dva reprezentují Českou republiku na světových soutěžích jako zástupci Národního týmu kuchařů a cukrářů, oba se věnují edukaci profesionálů i...
Rakušan Hans Neuner se dostal do nejlepších kuchyní po celém světě. Inspiraci sbíral na rušných pařížských ulicích a tokijských trzích, zdokonaloval se pod vedením renomovaných šéfkuchařů. Vstřebával nejrůznější kulinářské...
Staňte se hostem Hotelu Thermal v Karlových Varech a ponořte se do kulinářského ráje, kde se spojuje to nejlepší z tradiční české kuchyně s lahůdkami mezinárodní gastronomie. Objevte místní kulinářské tajemství v hotelové restauraci s...
Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...