0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozor při skladování třešní

Pozor při skladování třešní
sdílet:
Třešně a višně nedávejte v lednici do blízkosti aromatických potravin – přebírají jejich pachy.

Třešně snězte čerstvé nebo použijte do bublanin a dezertů, višně můžete i zavařit nebo z nich vyrobit marmeládu.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit