0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tipy na červen...

Tipy na červen...
sdílet:
...pro začínající zahrádkáře
  • Vysejte kopr právě teď – až budete nakládat okurky, jako když ho najdete. Stačí mu volné místo na záhonu, jenom pozor: po odkvětu brzy vysemení, a rozšíří se tak i tam, kde ho nepotřebujete.
  • Pravý čas vysadit pozdní zelí, růžičkovou kapustu a kedlubny – doporučujeme vyzkoušet i giganty.
  • Rajčata na záhonech i v nádobách na balkonech už si v červnu říkají o vyvázání.
  • I bez předchozího vlastního přičinění se ještě teď můžete těšit z úrody květů černého bezu.

Co zasít: kapusta, kedlubny, kopr, mrkev, ředkev, salát,štěrbák, zelí.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit