Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Degustační menu v hotelu Hilton

Degustační menu v hotelu Hilton

24. září | Přijďte ochutnat to nejlepší z restaurace Zinc hotelu Hilton Old Town Prague. Šéfkuchař restaurace Ari Munandar vytvořil speciálně pro tuto příležitost pětichodové degustační menu, ke kterému budou servírována pečlivě vybraná nejlepší australská vína z vinařství Millbrook v regionu Perth Hills v západní Austrálii. Přijďte si vychutnat například královský krabí salát se zeleným mangem a strouhaným kokosem nebo kachní ravioli a na pánvi pečená foie gras. 


14. 9. 2009 | Autor: redakce Apetitu
Co: Pětichodové degustační menu s výběrem australských vín
Kdy: čtvrtek 24. září 2009 od 19.30
Kde: Restaurace Zinc, hotel Hilton Old Town Prague, V Celnici 7, Praha 1
Za kolik: 1150 Kč na osobu včetně vybraných vín (10 cl každá sklenička)
Rezervace: na telefonu 221 822 300 nebo e-mailem na zinc@hilton.com 

Menu:
  • Královský krabí salát se zeleným mangem a strouhaným kokosem s dresinkem z limetek a tamarindu (Barking Owl Semillon Sauvignon Blanc 2008)
  • Mořský vlk z Chile glazírovaný v miso, konfitovaná bílá ředkev, mirin pěna
    (Barking Owl Chardonnay 2006)
  • Kachní ravioli a na pánvi pečená foie gras, bok choy, citronová tráva a redukce ze zázvoru
    (Barking Owl Rose 2007)
  • Jehněčí asiette, lisované plecko a glazírovaná kotleta ‚char siew‘, baby karotka a jehněčí jus
    (Barking Owl Shiraz Viognier 2007)
  • Čokololádovo-kardamonový fondán, fazole tonka a zmrzlina z vlašských ořechů
    (Barking Owl Cabernet Merlot 2005)
REKLAMA

Přidat komentář