Co: Pětichodové degustační menu s výběrem australských vín
Kdy: čtvrtek 24. září 2009 od 19.30
Kde: Restaurace Zinc, hotel Hilton Old Town Prague, V Celnici 7, Praha 1
Za kolik: 1150 Kč na osobu včetně vybraných vín (10 cl každá sklenička)
Rezervace: na telefonu 221 822 300 nebo e-mailem na zinc@hilton.com
Menu:
Kdy: čtvrtek 24. září 2009 od 19.30
Kde: Restaurace Zinc, hotel Hilton Old Town Prague, V Celnici 7, Praha 1
Za kolik: 1150 Kč na osobu včetně vybraných vín (10 cl každá sklenička)
Rezervace: na telefonu 221 822 300 nebo e-mailem na zinc@hilton.com
Menu:
- Královský krabí salát se zeleným mangem a strouhaným kokosem s dresinkem z limetek a tamarindu (Barking Owl Semillon Sauvignon Blanc 2008)
- Mořský vlk z Chile glazírovaný v miso, konfitovaná bílá ředkev, mirin pěna
(Barking Owl Chardonnay 2006) - Kachní ravioli a na pánvi pečená foie gras, bok choy, citronová tráva a redukce ze zázvoru
(Barking Owl Rose 2007) - Jehněčí asiette, lisované plecko a glazírovaná kotleta ‚char siew‘, baby karotka a jehněčí jus
(Barking Owl Shiraz Viognier 2007) - Čokololádovo-kardamonový fondán, fazole tonka a zmrzlina z vlašských ořechů
(Barking Owl Cabernet Merlot 2005)
Přidat komentář