24. září | Přijďte ochutnat to nejlepší z restaurace Zinc hotelu Hilton
Old Town Prague. Šéfkuchař restaurace Ari Munandar vytvořil speciálně
pro tuto příležitost pětichodové degustační menu, ke kterému budou
servírována pečlivě vybraná nejlepší australská vína z vinařství
Millbrook v regionu Perth Hills v západní Austrálii. Přijďte si
vychutnat například královský krabí salát se zeleným mangem a
strouhaným kokosem nebo kachní ravioli a na pánvi pečená foie gras.
Co: Pětichodové degustační menu s výběrem australských vín
Kdy: čtvrtek 24. září 2009 od 19.30
Kde: Restaurace Zinc, hotel Hilton Old Town Prague, V Celnici 7, Praha 1
Za kolik: 1150 Kč na osobu včetně vybraných vín (10 cl každá sklenička)
Rezervace: na telefonu 221 822 300 nebo e-mailem na [email protected]
Menu:
- Královský krabí salát se zeleným mangem a strouhaným kokosem s dresinkem z limetek a tamarindu (Barking Owl Semillon Sauvignon Blanc 2008)
- Mořský vlk z Chile glazírovaný v miso, konfitovaná bílá ředkev, mirin pěna
(Barking Owl Chardonnay 2006) - Kachní ravioli a na pánvi pečená foie gras, bok choy, citronová tráva a redukce ze zázvoru
(Barking Owl Rose 2007) - Jehněčí asiette, lisované plecko a glazírovaná kotleta ‚char siew‘, baby karotka a jehněčí jus
(Barking Owl Shiraz Viognier 2007) - Čokololádovo-kardamonový fondán, fazole tonka a zmrzlina z vlašských ořechů
(Barking Owl Cabernet Merlot 2005)