Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Na burčák a české speciality do Le Palais!

Na burčák a české speciality do Le Palais!

18.9. – 20.9. | Burčák se vyrábí z vinné révy, která pochází výlučně z domácích vinic. Co by se k němu tedy lépe hodilo než klasická česká jídla? Šéfkuchaři restaurace hotelu Le Palais připravili na víkend začínající pátkem 18.9. menu se specialitami české kuchyně. Jste srdečně zváni na bramboračku s hříbky, vepřový kotlet na česneku, bramborové taštičky s povidly – a výborný burčák z Moravy.
18. 9. 2009 | Autor: redakce Apetitu
Co: České menu a burčák
Kdy: 18.9. – 20.9.
Kde: restaurace Le Papillon hotelu Le Palais
Za kolik: České menu – 495 Kč, burčák 60 Kč

České menu
Bramboračka s hříbky
Vepřový kotlet pečený na česneku s klobásou a šťouchané brambory
Domácí bramborové taštičky plněné švestkovými povidly přelité ořechovým máslem
REKLAMA

Přidat komentář