Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dny české kuchyně

Dny české kuchyně
sdílet:
15.–21. 3. | Zajděte si v březnu do restaurace Vltava vychutnat pravé české speciality!

Co se bude podávat?

Bramborová polévka s pravými hřiby
Hovězí plátky z pravé svíčkové, na smetanové omáčce s čerstvým koprem, domácí karlovarský knedlík
Pečené kachní stehýnko, špekové knedlíky, červené zelí s jablky
Špikované telecí kolínko na lanýžové omáčce se žampiony, petrželková rýže
Jablkovo-hruškový závin se šlehačkou

Co: Speciální menu
Kdy: 15.–21. 3. 2010
Kde: Restaurace Vltava, President Hotel Praha, nám. Curieových 100, Praha 1
Info: www.hotelpresident.cz

Restaurace Vltava je otevřena denně: 18.30–23.30

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč