Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dny české kuchyně

Dny české kuchyně
sdílet:
15.–21. 3. | Zajděte si v březnu do restaurace Vltava vychutnat pravé české speciality!

Co se bude podávat?

Bramborová polévka s pravými hřiby
Hovězí plátky z pravé svíčkové, na smetanové omáčce s čerstvým koprem, domácí karlovarský knedlík
Pečené kachní stehýnko, špekové knedlíky, červené zelí s jablky
Špikované telecí kolínko na lanýžové omáčce se žampiony, petrželková rýže
Jablkovo-hruškový závin se šlehačkou

Co: Speciální menu
Kdy: 15.–21. 3. 2010
Kde: Restaurace Vltava, President Hotel Praha, nám. Curieových 100, Praha 1
Info: www.hotelpresident.cz

Restaurace Vltava je otevřena denně: 18.30–23.30

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín