0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dny české kuchyně

Dny české kuchyně
sdílet:
15.–21. 3. | Zajděte si v březnu do restaurace Vltava vychutnat pravé české speciality!

Co se bude podávat?

Bramborová polévka s pravými hřiby
Hovězí plátky z pravé svíčkové, na smetanové omáčce s čerstvým koprem, domácí karlovarský knedlík
Pečené kachní stehýnko, špekové knedlíky, červené zelí s jablky
Špikované telecí kolínko na lanýžové omáčce se žampiony, petrželková rýže
Jablkovo-hruškový závin se šlehačkou

Co: Speciální menu
Kdy: 15.–21. 3. 2010
Kde: Restaurace Vltava, President Hotel Praha, nám. Curieových 100, Praha 1
Info: www.hotelpresident.cz

Restaurace Vltava je otevřena denně: 18.30–23.30
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit