Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Velikonoce v Brasserie Délice

Velikonoce v Brasserie Délice

3. 4.–11. 4. | Užijte si velikonoční menu připravené šéfkuchařem Janem Pípalem. Ochutnat můžete parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, jehněčí kýtu s rozmarýnem a česnekem nebo králičí hřbet.

1. 4. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Velikonoční menu
Kdy: 3. 4.–11. 4. 2010
Kde: Brasserie Délice, hotel Sheraton, Žitná 8, Praha 2
Za kolik: Celé menu 990 Kč
Info: www.sheratonpraha.cz

Menu:
Studený předkrm
Parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, lehký salát z polníčku a čerstvých bylinek, 180 Kč

Polévka
— Kachní kaldoun s na másle restovanou kořenovou zeleninou a domácím žemlovým knedlíčkem, 150 Kč

Teplý předkrm
— Sous vide králičí hřbet z české farmy s uzenou slaninou, karotkové ragout s červeným vínem a pečený bramborový škubánek, 260 Kč

Hlavní chod
— Pečená jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem, dušený mladý špenát a tradiční velikonoční nádivka, 430 Kč

Dezert
— Velikonoční mléčný řez, domácí sorbet z jarních kopřiv a mandlová křupinka, 170 Kč
REKLAMA

Přidat komentář