0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoce v Brasserie Délice

Velikonoce v Brasserie Délice
sdílet:
3. 4.–11. 4. | Užijte si velikonoční menu připravené šéfkuchařem Janem Pípalem. Ochutnat můžete parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, jehněčí kýtu s rozmarýnem a česnekem nebo králičí hřbet.

Co: Velikonoční menu
Kdy: 3. 4.–11. 4. 2010
Kde: Brasserie Délice, hotel Sheraton, Žitná 8, Praha 2
Za kolik: Celé menu 990 Kč
Info: www.sheratonpraha.cz

Menu:
Studený předkrm
Parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, lehký salát z polníčku a čerstvých bylinek, 180 Kč

Polévka
— Kachní kaldoun s na másle restovanou kořenovou zeleninou a domácím žemlovým knedlíčkem, 150 Kč

Teplý předkrm
— Sous vide králičí hřbet z české farmy s uzenou slaninou, karotkové ragout s červeným vínem a pečený bramborový škubánek, 260 Kč

Hlavní chod
— Pečená jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem, dušený mladý špenát a tradiční velikonoční nádivka, 430 Kč

Dezert
— Velikonoční mléčný řez, domácí sorbet z jarních kopřiv a mandlová křupinka, 170 Kč
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit