Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoce v Brasserie Délice

Velikonoce v Brasserie Délice
sdílet:
3. 4.–11. 4. | Užijte si velikonoční menu připravené šéfkuchařem Janem Pípalem. Ochutnat můžete parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, jehněčí kýtu s rozmarýnem a česnekem nebo králičí hřbet.

Co: Velikonoční menu
Kdy: 3. 4.–11. 4. 2010
Kde: Brasserie Délice, hotel Sheraton, Žitná 8, Praha 2
Za kolik: Celé menu 990 Kč
Info: www.sheratonpraha.cz

Menu:
Studený předkrm
Parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, lehký salát z polníčku a čerstvých bylinek, 180 Kč

Polévka
— Kachní kaldoun s na másle restovanou kořenovou zeleninou a domácím žemlovým knedlíčkem, 150 Kč

Teplý předkrm
— Sous vide králičí hřbet z české farmy s uzenou slaninou, karotkové ragout s červeným vínem a pečený bramborový škubánek, 260 Kč

Hlavní chod
— Pečená jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem, dušený mladý špenát a tradiční velikonoční nádivka, 430 Kč

Dezert
— Velikonoční mléčný řez, domácí sorbet z jarních kopřiv a mandlová křupinka, 170 Kč

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi
  • Zajímavosti

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi

Anglikánci, tedy pusinky na oplatce, patří mezi tradiční vánoční cukroví, jehož kořeny sahají až do období 1. Československé republiky. Tento druh cukroví byl oblíbený nejen díky své jednoduchosti, ale také díky elegantnímu vzhledu a...