3. 4.–11. 4. | Užijte si velikonoční menu připravené šéfkuchařem Janem Pípalem. Ochutnat můžete parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, jehněčí kýtu s rozmarýnem a česnekem nebo králičí hřbet.
Co: Velikonoční menu
Kdy: 3. 4.–11. 4. 2010
Kde: Brasserie Délice, hotel Sheraton, Žitná 8, Praha 2
Za kolik: Celé menu 990 Kč
Info: www.sheratonpraha.cz
Menu:
Studený předkrm
— Parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, lehký salát z polníčku a čerstvých bylinek, 180 Kč
Polévka
— Kachní kaldoun s na másle restovanou kořenovou zeleninou a domácím žemlovým knedlíčkem, 150 Kč
Teplý předkrm
— Sous vide králičí hřbet z české farmy s uzenou slaninou, karotkové ragout s červeným vínem a pečený bramborový škubánek, 260 Kč
Hlavní chod
— Pečená jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem, dušený mladý špenát a tradiční velikonoční nádivka, 430 Kč
Dezert
— Velikonoční mléčný řez, domácí sorbet z jarních kopřiv a mandlová křupinka, 170 Kč