Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak si poradit s lososem

Jak si poradit s lososem

7. 7. | Losos už se v českých kuchyních bezpečně zabydlel. Víte, na kolik způsobů ho lze připravit? Umíte závin s lososem nebo ho pošírovat ve víně? Pokud si chcete rozšířit obzory, zkuste kurz v Atelieru Culinari.

Co se naučíte:
  • Marinovaný losos – gravlax a na asijský způsob
  • 
Pošírovaný ve víně
  • 
Pěna z čerstvého lososa

  • Tataráček
  • Terinka a paštika
  • Skandinávská krémová polévka

  • Špenátový krém s lososovými knedlíčky
  • Medailonky nebo řezy z lososa s různými omáčkami na bázi holandské

  • Zprudka pečené špalíčky lososa v sezamu
  • 
Smažený losos v citrusové krustičce

  • Losos pečený v troubě s hořčicovou krustou
  • 
Lasagne s lososem

  • Závin s lososem a rukolou

28. 6. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Kurz vaření
Kdy: 7. 7. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1990 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz


REKLAMA

Přidat komentář