0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak si poradit s lososem

Jak si poradit s lososem
sdílet:
7. 7. | Losos už se v českých kuchyních bezpečně zabydlel. Víte, na kolik způsobů ho lze připravit? Umíte závin s lososem nebo ho pošírovat ve víně? Pokud si chcete rozšířit obzory, zkuste kurz v Atelieru Culinari.

Co se naučíte:
  • Marinovaný losos – gravlax a na asijský způsob
  • 
Pošírovaný ve víně
  • 
Pěna z čerstvého lososa

  • Tataráček
  • Terinka a paštika
  • Skandinávská krémová polévka

  • Špenátový krém s lososovými knedlíčky
  • Medailonky nebo řezy z lososa s různými omáčkami na bázi holandské

  • Zprudka pečené špalíčky lososa v sezamu
  • 
Smažený losos v citrusové krustičce

  • Losos pečený v troubě s hořčicovou krustou
  • 
Lasagne s lososem

  • Závin s lososem a rukolou

Co: Kurz vaření
Kdy: 7. 7. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1990 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit