Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak si poradit s lososem

Jak si poradit s lososem
sdílet:
7. 7. | Losos už se v českých kuchyních bezpečně zabydlel. Víte, na kolik způsobů ho lze připravit? Umíte závin s lososem nebo ho pošírovat ve víně? Pokud si chcete rozšířit obzory, zkuste kurz v Atelieru Culinari.

Co se naučíte:
  • Marinovaný losos – gravlax a na asijský způsob
  • 
Pošírovaný ve víně
  • 
Pěna z čerstvého lososa

  • Tataráček
  • Terinka a paštika
  • Skandinávská krémová polévka

  • Špenátový krém s lososovými knedlíčky
  • Medailonky nebo řezy z lososa s různými omáčkami na bázi holandské

  • Zprudka pečené špalíčky lososa v sezamu
  • 
Smažený losos v citrusové krustičce

  • Losos pečený v troubě s hořčicovou krustou
  • 
Lasagne s lososem

  • Závin s lososem a rukolou


Co: Kurz vaření
Kdy: 7. 7. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1990 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz


 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi
  • Zajímavosti

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi

Anglikánci, tedy pusinky na oplatce, patří mezi tradiční vánoční cukroví, jehož kořeny sahají až do období 1. Československé republiky. Tento druh cukroví byl oblíbený nejen díky své jednoduchosti, ale také díky elegantnímu vzhledu a...