7. 7. | Losos už se v českých kuchyních bezpečně zabydlel. Víte, na
kolik způsobů ho lze připravit? Umíte závin s lososem nebo ho pošírovat
ve víně? Pokud si chcete rozšířit obzory, zkuste kurz v Atelieru
Culinari.
Co se naučíte:
Co se naučíte:
- Marinovaný losos – gravlax a na asijský způsob
- Pošírovaný ve víně
- Pěna z čerstvého lososa
- Tataráček
- Terinka a paštika
- Skandinávská krémová polévka
- Špenátový krém s lososovými knedlíčky
- Medailonky nebo řezy z lososa s různými omáčkami na bázi holandské
- Zprudka pečené špalíčky lososa v sezamu
- Smažený losos v citrusové krustičce
- Losos pečený v troubě s hořčicovou krustou
- Lasagne s lososem
- Závin s lososem a rukolou
Co: Kurz vaření
Kdy: 7. 7. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1990 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz