Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Pospěšte na svatomartinské hody v restauraci La Bouchée

Pospěšte na svatomartinské hody v restauraci La Bouchée

Ještě dnes a zítra můžete ochutnat svatomartinské husí menu v brněnské restauraci La Bouchée. Jatýrka, kaldoun ani pečená husa vás nezklamou!
10. 11. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Svatomartinské hodování


Až do neděle 13. listopadu vám v restauraci La Bouchée nabídnou svatomartinské menu, kterému kraluje – jak jinak – husa. Výchozí surovinou pro přípravu všech jídel jsou husy z ekologického venkovního chovu Horňácké farmy. Husí jatýrka restovaná na šalotce, husí kaldoun se zeleninou i pomalu pečená husa se zelím tak budou chutnat opravdu dokonale. Jako dezert vás do sladkého blaha usadí pěna z pečených kaštanů přelitá horkým medem. Chybět nebude ani mladé víno od moravských vinařů.

Jídlo podle sezony


Večeře v restauraci La Bouchée představuje jedinečný gastronomický zážitek nejen při speciálních akcích, jako jsou svatomartinské hody. Kuchyně brněnského podniku je zajímavá hned z několika důvodů – používá čerstvé suroviny, respektuje sezonu a v maximální míře využívá místní zdroje a produkty z co nejmenší vzdálenosti, například ryby z okolí Brna nebo bylinky z vlastní zahrádky. Více informací najdete na stránkách www.labouchee.cz.

Připravila Jana Kopřivová
REKLAMA

Přidat komentář