Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Fusilli s hráškem a šunkou

Barilla Fusilli s hráškem a šunkou
sdílet:
Vystačíte si jen s pár ingrediencemi.

Suroviny pro 4 osoby

  • 2 lžíce másla
  • 1 cibule
  • 100 g šunky
  • 1 lžička hladké mouky
  • 250 ml 30% smetany
  • 200 g mraženého hrášku
  • sůl a pepř
  • 320 g těstovin fusilli Barilla
  • parmazán, k podávání

 

Postup

Na 2 lžících másla opékejte 3 minuty malou cibuli nadrobno a 100 g šunky na kostičky. Poprašte lžičkou hladké mouky, rozmíchejte a zalijte 250 ml 30% smetany. Přiveďte k varu a po 2 minutách přidejte 200 g mraženého hrášku, sůl, pepř a vařte další 3 minuty. Vmíchejte fusilli; podávejte s parmazánem.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín