Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Zahradnické těstoviny

Barilla Zahradnické těstoviny
sdílet:
Jednoduchý způsob, jak zapékat lasagne i bez zdlouhavé přípravy bešamelu.

Suroviny pro 4 osoby

  • 4 lžíce oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 300 g lilku
  • 1 malá zelená a 1 malá žlutá paprika
  • 300 g krájených rajčat
  • sůl a pepř na dochucení
  • 320 g lasagní Barilla
  • 4 sardelové řezy
  • svazek pažitky
  • 125 g mozzarely

 

Postup

  1. Na 4 lžících oleje minutu opékejte 2 oloupané rozmáčknuté stroužky česneku, vyhoďte je a na olej dejte 300 g lilku, 1 malou zelenou a 1 malou žlutou papriku, vše na kostky.
  2. Míchejte 3 minuty, přidejte 300 g krájených rajčat, sůl a pepř a přiklopené vařte 20 minut. Smíchejte s uvařenými pokrájenými lasagnemi, přidejte 4 nasekané sardelové řezy a nasekaný svazek pažitky.
  3. Půlku dejte do olejem vytřené zapékací nádoby, posypte 125 g mozzarelly a postup zopakujte. V troubě při 220 °C pečte 15 minut.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín