Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Energie na cesty? Za pár vteřin!

AD
Mixér Bosch
ZDROJ: BSH domácí spotřebiče
sdílet:

Ranní dávka vitaminů, svačina před další schůzkou nebo okamžitá vzpruha po tréninku. To všechno je smoothie. Ať už máte po ruce ovoce čerstvé, nebo mražené, s mixérem Bosch VitaPower Serie 2 připravíte dokonalé smoothie za všech okolností — pouhým stisknutím tlačítka — a rovnou do lahve.

Jaký by měl být váš ideální mixér? Výkonný, intuitivní, bezpečný? Nové smoothie mixéry VitalPower Serie 2 splňují vše zmíněné. Využívají totiž osvědčené technologie motorů Bosch, jejichž tradice sahá až do roku 1955. Silný 450W motor s vysokorychlostním mícháním až 40 000 ot. / min. pohání odolné nože se zpevněnými hranami z nerezové oceli. Už víte, z čeho váš nápoj nebo pokrm bude? Nemusíte se omezovat jen na měkké ingredience. Díky technologii ProEdge Blade toto ostří snadno překrojí všechny druhy surovin a připraví krémové smoothie i s tvrdými ingrediencemi, jako je třeba mražené ovoce, zelenina, ořechy nebo třeba menší kostky ledu.

Smoothie rovnou do lahve

Nový mixér Bosch umožňuje míchat smoothie přímo do lahve ToGo, takže není třeba nic přelévat. Lahev z tritanu má objem 0,8 l, neobsahuje BPA, je odolná proti rozbití a může s vámi vyrazit kamkoliv. Díky svému ergonomickému tvaru vklouzne i do držáků na kelímky v autě. A až si nádobu přinesete zpátky domů, můžete ji umýt v myčce nádobí.
   

Bosch mixér
ZDROJ: BSH domácí spotřebiče

   
Poruchy a přehřívání? To nehrozí!

Moc dobře víte, že u malých přístrojů dochází k přehřívání a dalším poruchám? V tomto případě můžete být klidní. Mixér VitalPower Serie 2  je totiž vybaven chladicím systémem a automatickou termo pojistkou, čímž výrobce garantuje bezpečné používání i dlouhou životnost. Mezi další bezpečnostní funkce patří vestavěný mechanismus, který během mixování udrží lahev bezpečně zajištěnou na místě. Jedinečný mechanismus zabraňuje nechtěnému otevření a vytečení obsahu láhve při manipulaci na pohonu. Správnou polohu lahve při otočení potvrdí zacvaknutí.
   

Mixér Bosch
ZDROJ: Bosch

   
Vybírejte podle chuti

Smoothie mixér Vita Power Serie 2 byl vyvinutý a vyrábí se v Evropě, za dodržování nejpřísnějších standardů kvality a dlouhé tradice. Konkrétně ocelové nože se zpevněnými hranami, které jsou v mixérech zabudovány, pocházejí z německého Solingenu. Vysokou odolnost potvrdil také 100hodinový test, ve kterém se připravilo více než 10 000 smoothie. Smoothie mixéry Bosch VitalPower Serie 2 jsou na českém a slovenském trhu k dispozici od září 2021, a to hned ve třech designových variantách: bílá/stříbrná; černá/antracitová; nerezová ocel. Více najdete na webu výrobce a pro inspiraci si také můžete pustit krátké video s recepty.

Autor: eva.sprincova

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč