Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jezte zdravě s dmBio

AD
dm
ZDROJ: dm
sdílet:

Vysoká kvalita biopotravin za výhodnou cenu – to nabízí značka dmBio, kterou zakoupíte v prodejnách dm. Díky své ceně jsou produkty dmBio dostupné širokému okruhu zákazníků. Od snídaně po večeři si užijte přirozenou chuť potravin dmBio.

Společnost dm drogerie markt patřila mezi první maloobchodníky v Rakousku, kteří již před třiceti lety začali zákazníkům nabízet biopotraviny. Také v Čechách patřila dm k prvním maloobchodníkům, na jejichž pultech se biopotraviny objevily. Ty byly již od roku 2005 součástí sortimentu prodejen dm, v roce 2015 byla uvedena do prodeje dm značka dmBio.

Přísady obsažené v těchto produktech pocházejí z ekologického zemědělství. Všichni výrobci pro dmBio jsou certifikovaní IFS Food (International Featured Standards – nezisková organizace, která dbá na všeobecný standard bezpečnosti potravin v obchodních řetězcích). Pravidelná kontrola přísad i výrobního procesu zaručuje vysokou kvalitu produktů a splní i ty nejvyšší nároky zákazníků dm drogerie. Všechny složky zemědělského původu jsou dodávány ve 100% biokvalitě.
   

dm
ZDROJ: dm

   
Přednostně jsou vykupovány suroviny, které podporují filozofii cirkulární ekonomiky a související filozofie. Proto značka dmBio spolupracuje s asociacemi Demeter a Naturland, jejichž členové hospodaří v souladu s filozofií cirkulární ekonomiky a jejichž standardy přesahují standardy ekologických směrnic EU. S přibližně 550 produkty nabízí dmBio širokou škálu produktů od obilných vloček a kokosového oleje po pomazánky, sušené ovoce, různé tyčinky, ořechy, džusy, mléko a rostlinné nápoje, těstoviny nebo těstovinové omáčky. Ačkoliv je ve většině případů dmBio vegetariánskou a do značné míry i veganskou značkou, najde se výjimka u produktů dětské výživy, protože maso a ryby významně přispívají k vyvážené a zdravé výživě dětí. Nabídka zohledňuje speciální nároky na stravování, proto je nabídka rozšiřována o produkty, které jsou vhodné při různých potravinových intolerancích (např. bezlepková dieta).

V roce 2020 získala značka dmBio ocenění Green Brands, které je udělováno značkám, které dbají na trvalou udržitelnost. K zakoupení v prodejnách dm a na dm.cz.

Autor: eva.sprincova

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč