Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

TOHLE JE IN…stantní káva!

AD
Letní drinky s instatní kávou Jacobs
Fruity Velvet Smoothie , ZDROJ: Jacobs
sdílet:

Už jste vyzkoušeli nový trend? Míchané drinky s instantní kávou jsou dokonalé pro letní sezónu a navíc jednoduché na přípravu. Energie a relax v jednom. Nové kreativní osvěžení – můžete zkoušet různé druhy (ne)mlék a přidávat i alkohol. Inspirujte se vybranými recepty, míchejte a bavte se s Coffee Snacks.

FRUITY VELVET SMOOTHIE

Potřebujete jen: 2 lžičky instantní kávy Jacobs Velvet; 200 ml (sójového) mléka; 2 cl ovocného sirupu (jahoda/malina/mango); led. Šejkr naplňte do poloviny ledem, přidejte dvě lžičky instantní kávy Jacobs Velvet, přilijte (sójové) mléko a ovocný sirup. Vše důkladně protřepejte. Nalijte spolu s ledem do sklenice a ozdobte kousky čerstvého ovoce a je to. Ekotip: Jako šejkr můžete klidně použít prázdnou sklenici od instantní kávy Jacobs a místo skleničky zase prázdnou sklenici menšího balení.
   

Letní drinky s instantní kávou Jacobs
ZDROJ: Jacobs

   
COFFEE COLADA

Připravte si: 2 lžičky instantní kávy Jacobs Krönung; 150 ml ananasového džusu; 4 cl světlého rumu; 4 cl slazené kondenzované smetany/mléka; led. Šejkr naplňte do poloviny ledem, přidejte dvě lžičky instantní kávy Jacobs Krönung, přilijte ananasový džus, světlý rum a slazenou kondenzovanou smetanu. Vše důkladně protřepejte. Nalijte spolu s ledem do sklenice a ozdobte kouskem čerstvého ananasu.
  

Letní drinky s instatní kávou
ZDROJ: Jacobs

   
INSTATONIC

Využijete: 2 lžičky instantní kávy Jacobs Barista Americano; 100 ml tonicu; 1/8 limetky; led.
Sklenici naplňte ledem a přilijte tonic. Do šejkru přidejte pár kostek ledu, trochu toniku a dvě lžičky instantní kávy Jacobs Barista Americano, která obsahuje i 15 % namletých kávových zrn. Důkladně protřepejte. Nalijte opatrně přes sítko do sklenice s tonikem. Přidejte šťávu z limetky. Ozdobte kouskem limetky a je to. Pro případ, že byste potřebovali ještě názornou ukázku, jak postupovat, video k receptu najdete níže.
   

Video file

   
LYOFILIZOVANÁ KÁVA

Také, když si kupujete sušené ovoce, vybíráte zásadné lyofilizované, protože je nejchutnější a nejkvalitnější? A víte, že tímto způsobem, tedy sušením mrazem, se připravuje i ta nejlepší instantní káva – například Jacobs Krönung a Jacobs Barista Americano? Pro více info a inspirace na další recepty mrkněte na stránky, společnosti Jacobs.

Autor: Komerční sdělení

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč