Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Začíná čajový obřad. V létě na ledu!

AD
Ledové čaje Cold Brew
sdílet:

Při dlouhém dni v kanceláři. Na zahradní akci s přáteli. Anebo při dobrodružném objevování krás země. Pokaždé přijde tekuté osvěžení vhod. Co takhle si ale připravit drink z poctivého čaje? Příprava vám zabere jen pár minut a osvěžení vás nemine! Takže jak na to?

Přizvěte Ledového Anglána

V horkých dnech je dodržování pitného režimu úkol číslo jedna. Popíjet čistou vodu vás ale nebaví? Zpestřete si příjemné i náročné chvíle luxusními drinky, z kterých sálá chuť a síla pocitivých čajů nebo šťavnatého ovoce. Ledový čaj Cold Brew od Ahmad Tea, známý také jako Ledový Anglán, budete mít hotový vmžiku — stačí sáček (1 vyjde na 400 ml nápoje) zalít studenou vodou, nechat pět minut louhovat a pro ještě výraznější chuť přihodit hrstku oblíbeného ovoce (jahody, borůvky, pomeranč), plátky citronu nebo snítku máty. Čím jednodušeji to zní, o to fantastičtější chuť vás čeká!
   

Ledové osvěžení Cold Brew
ZDROJ: Al namura —AHMAD TEA

   
Servírujte nápoje podle své chuti

Dáváte přednost nejkvalitnějšímu černému čaji, který udělá dobře vašemu trávení a ještě spolehlivě nastartuje vaší koncentraci? Nedáte dopustit na zelené čaje, protože dělají dobře vaší pleti a podporují metabolismus? Ledového Anglána si můžete užít v jakékoliv variantě, vždycky ale budete příjemně překvapeni. Navíc jsou bez umělých sladidel, cukrů. A s minimem kofeinu!
   

Ledové čaje Cold Brew
ZDROJ: AL namura — AHMAD TEA

  

Cool příslušenství, které vás bude bavit

S Ledovým Anglánem si v létě užijete moře zábavy. Podmínkou je jen zásoba sáčků, dostatek ledu a také vaše osobní stylová lahev, z které vám drink bude ještě víc chutnat. 
   

Stylová lahev Cold Brew
ZDROJ: AHMAD TEA

  
Jede se na výlet? Berte svůj drink s sebou!

Chystáte se na delší cestu, ale bojíte se, že vám vaše opojné pití zteplá? Žádný problém! Prostě svůj připravený čajový drink přelijte do termosky, přihodťe pro jistotu pár kostek ledu, zavíčkujte, schovejte do batohu a můžete se osvěžit, kdykoliv budete chtít. 

Autor: Eva Šprincová

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč