Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Špagety s králíkem a olivami

Barilla Špagety s králíkem a olivami
sdílet:
Ragú z jemného králičího masa zvýrazní pikantní mandle.

Suroviny pro 4 osoby

  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 neoloupané stroužky česneku
  • 300 g králičího hřbetu, nakrájeného na nudličky
  • 100 ml bílého vína
  • 80 g oliv kalamata
  • 1 snítka rozmarýnu, nasekaná
  • 50 g mandlí, loupaných a na nudličky nasekaných
  • mletá pálivá paprika
  • 320 g špaget Barilla, uvařených al dente

 

Postup

Na 4 lžících olivového oleje opékejte asi 4 minuty 4 neoloupané stroužky česneku a 300 g králičího hřbetu nakrájeného na nudličky a osoleného. Zalijte 100 ml bílého vína, ztlumte a přiklopené duste 20 minut. Přidejte 80 g oliv kalamata (černohnědé), nasekané lístky z  jedné snítky rozmarýnu a ještě 3 minuty duste. Na lžíci oleje opražte dozlatova 50 g loupaných, na nudličky nasekaných mandlí poprášených mletou pálivou paprikou. Špagety promíchejte s ragú a ozdobte mandlemi.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč