Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Špagety s králíkem a olivami

Barilla Špagety s králíkem a olivami
sdílet:
Ragú z jemného králičího masa zvýrazní pikantní mandle.

Suroviny pro 4 osoby

  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 neoloupané stroužky česneku
  • 300 g králičího hřbetu, nakrájeného na nudličky
  • 100 ml bílého vína
  • 80 g oliv kalamata
  • 1 snítka rozmarýnu, nasekaná
  • 50 g mandlí, loupaných a na nudličky nasekaných
  • mletá pálivá paprika
  • 320 g špaget Barilla, uvařených al dente

 

Postup

Na 4 lžících olivového oleje opékejte asi 4 minuty 4 neoloupané stroužky česneku a 300 g králičího hřbetu nakrájeného na nudličky a osoleného. Zalijte 100 ml bílého vína, ztlumte a přiklopené duste 20 minut. Přidejte 80 g oliv kalamata (černohnědé), nasekané lístky z  jedné snítky rozmarýnu a ještě 3 minuty duste. Na lžíci oleje opražte dozlatova 50 g loupaných, na nudličky nasekaných mandlí poprášených mletou pálivou paprikou. Špagety promíchejte s ragú a ozdobte mandlemi.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín