Ragú z jemného králičího masa zvýrazní pikantní mandle.
Suroviny pro 4 osoby
- 4 lžíce olivového oleje
- 4 neoloupané stroužky česneku
- 300 g králičího hřbetu, nakrájeného na nudličky
- 100 ml bílého vína
- 80 g oliv kalamata
- 1 snítka rozmarýnu, nasekaná
- 50 g mandlí, loupaných a na nudličky nasekaných
- mletá pálivá paprika
- 320 g špaget Barilla, uvařených al dente
Postup
Na 4 lžících olivového oleje opékejte asi 4 minuty 4 neoloupané stroužky česneku a 300 g králičího hřbetu nakrájeného na nudličky a osoleného. Zalijte 100 ml bílého vína, ztlumte a přiklopené duste 20 minut. Přidejte 80 g oliv kalamata (černohnědé), nasekané lístky z jedné snítky rozmarýnu a ještě 3 minuty duste. Na lžíci oleje opražte dozlatova 50 g loupaných, na nudličky nasekaných mandlí poprášených mletou pálivou paprikou. Špagety promíchejte s ragú a ozdobte mandlemi.
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz