Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

BARILLA - Italské těstoviny

Snadné, rychlé a neodolatelně dobré. Těstoviny jsou prostě hitem každého léta. Zachrání večeři v uspěchaném pracovním týdnu stejně jako jídlo pro nečekanou návštěvu, a přitom jejich přípravu zvládnou i naprostí začátečníci. Představujeme vám nejproslulejší italské recepty na těstoviny, které budete chtít vařit každý den. Jejich chuť je prověřená mnoha generacemi mlsných Italů.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Barilla Spaghetti se sýrem a pepřem

Lahodné spojení chuti italského sýra Pecorino a černého pepře
9. 7. 2014 | Autor: Komerční prezentace

Suroviny pro 4 osoby 

  • 350 g Barilla Spaghetti č. 5 
  • 2 a ½ polévkové lžíce extra panenského olivového oleje 
  • 100 g nastrouhaného sýra Pecorino 
  • 1 lžíce černého pepře rozdrceného v hmoždíři

 
Časová náročnost 
5 minut příprava + 10 minut vaření 

  1. Špagety uvařte v hodně osolené vodě.
  2. Když jsou uvařené al dente, špagety sceďte a dejte do teplé servírovací mísy. Posypejte nastrouhaným sýrem a drceným pepřem. Zakápněte pár lžičkami vody, ve které se špagety vařily, aby se omáčka dobře rozpustila a sloučila. 
  3. Vše promíchejte a podávejte horké. 

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. 
Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Přidat komentář