Lahodné spojení chuti italského sýra Pecorino a černého pepře
Suroviny pro 4 osoby
- 350 g Barilla Spaghetti č. 5
- 2 a ½ polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 100 g nastrouhaného sýra Pecorino
- 1 lžíce černého pepře rozdrceného v hmoždíři
Časová náročnost
5 minut příprava + 10 minut vaření
- Špagety uvařte v hodně osolené vodě.
- Když jsou uvařené al dente, špagety sceďte a dejte do teplé servírovací mísy. Posypejte nastrouhaným sýrem a drceným pepřem. Zakápněte pár lžičkami vody, ve které se špagety vařily, aby se omáčka dobře rozpustila a sloučila.
- Vše promíchejte a podávejte horké.
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.
Pro více informací navštivte www.barilla.cz