0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Spaghetti se sýrem a pepřem

Barilla Spaghetti se sýrem a pepřem
sdílet:
Lahodné spojení chuti italského sýra Pecorino a černého pepře

Suroviny pro 4 osoby 

  • 350 g Barilla Spaghetti č. 5 
  • 2 a ½ polévkové lžíce extra panenského olivového oleje 
  • 100 g nastrouhaného sýra Pecorino 
  • 1 lžíce černého pepře rozdrceného v hmoždíři

 
Časová náročnost 
5 minut příprava + 10 minut vaření 

  1. Špagety uvařte v hodně osolené vodě.
  2. Když jsou uvařené al dente, špagety sceďte a dejte do teplé servírovací mísy. Posypejte nastrouhaným sýrem a drceným pepřem. Zakápněte pár lžičkami vody, ve které se špagety vařily, aby se omáčka dobře rozpustila a sloučila. 
  3. Vše promíchejte a podávejte horké. 

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. 
Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit