Dopřejte sobě (i svým dětem) zábavné variace těstovin

Komerční sdělení
Adriana pasta
ZDROJ: Apetit pro Adriana pasta
sdílet:

Chcete inspiraci na rychlý, a přitom kvalitní obeď? Těstoviny Adriana nabízejí mnoho možností! Stačí si jen vybrat a potěšit tak nejen své, ale třeba i mlsné jazýčky svých potomků.

Těstoviny Adriana se prodávají v různých variantách: Od klasických špaget přes fusilli, penne až po netradiční kousky, jako jsou funghetto či creste di gallo. Některé z nich jsou dokonce v různých verzích jako například 100% semolinové, tradiční, celozrnné, rychle uvařené pro ty, kdo spěchají, i tříbarevné, aby talíř hrál všemi barvami. Níže je malá ukázka toho, co by se vám mohlo hodit:

 

Torti 2 minuty
představují alternativu klasických vřeten s extra rychlou přípravou. Díky speciálnímu tvaru se uvaří během dvou minut současně s omáčkou. Proto doporučujeme nevařit je zvlášť, ušetříte čas i námahu!
Cena: 42,90 Kč

Těstoviny Adriana
ZDROJ: Adriana

Gobetti rigati
neboli velká kolena. Velikostí, tvarem, ale zejména vroub­kováním po celém obvodu jsou ideální přílohou do omáček, kterou skvěle zadržují uvnitř i na povrchu. Vyznačují se hrubým pomoučněným povrchem, typickým znakem domácích těstovin.
Cena: 42,90 Kč

Těstoviny Adriana
ZDROJ: Adriana

Celozrnné špagety
Klasika mezi těstovinami. Univerzální a nejoblíbenější. Lze je užít v jakékoli variantě pokrmu. Při natočení drží
na vidličce i s ingrediencemi a omáčkou a jsou tím pra­ vým soustem pro gurmány. Vyrobeny ze 100% celozrnné mouky z tvrdé pšenice.
Cena: 42,90 Kč

 

Těstoviny Adriana
ZDROJ: Adriana
Těstoviny Adriana
ZDROJ: Adriana

Suroviny

Polévka se zvířátky
olivový olej 2 PL
cibule červená 1
nakrájená na drobno
mrkev 1
nakrájená na kostičky
rajčatová passata 100 ml
konzervovaná rajčata drcená 400 g
vývar hovězí 250 ml
krupicový cukr PL
skořice 1 špetka
těstoviny 100 g
ZOO od Adriany
bazalka 1 hrst
k podávání
parmazán
strouhaný, k podávání

Postup

1

Olej rozehřejte v hrnci, vsypte cibuli a opékejte ji dosklovita. Přidejte mrkev a pokračujte v opékání, měla by změknout a cibule zhnědnout.

2

Přilijte pas­satu, rajčata, vývar, tro­chu cukru, špetku skořice a vařte, aby mrkev změkla. Rozmixujte a dochuťte solí, pepřem, smetanou a případně cukrem.

3

Těstoviny uvařte dle návodu na obalu.

4

Polévku rozdělte do misek či talířů, přidejte uvařená zvířát­ka, posypte parmazánem a ozdobte bazalkou.

Něco navíc:
Polévka bude skvělá i s bazalko­vým pestem. Pokud vám zbylo ještě z léta, teď je ideální čas po něm sáhnout!

 

Autor: Komerční sdělení

Obchod Apetit