Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čtenáři testováno: Jak vám chutnaly kořenící pasty Podravka Natur?

AD
PODRAVKA NATUR KOLAZ
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Není tomu tak dávno, co jste měli příležitost zapojit se do uživatelského testování kořenících past Podravka Natur. Jsme opravdu rádi, že se mezi našimi čtenáři našlo tolik nadšených kuchařů, co rádi experimentují a zkoušejí nové věci. Jak kořenící pasty ve vašich talířích a hrncích dopadly? Chutnaly vám? 

Měření

Odpověď by se dala shrnout do jednoho jediného slova: „ANO“. Většina testujících se shoduje v tom, že velkou přidanou hodnotou kořenících past je jejich čisté přírodní složení a pochopitelně také skvělá chuť. 

„Pasta mě velmi mile překvapila, nikdy jsem se s podobným produktem nesetkala. Vyzkoušela jsem do krémové česnekové polévky, se zapečenými brambory a jako dip. Pasta je moc dobrá, je v ní cítit opravdu česnek a žádné umělé látky navíc,” píše o česnekové verzi naše čtenářka Iveta. “Je to super hodí se na dochucení omáček polévek tak k masu či ke grilování masa přidáváme skoro už ke všemu určitě doporučujim kolegům a rodině a známým. Zkusím i jiné pasty od Podravky jsem zvědavý jestli bude také tak dobře jak tento produkt,” dodává o zeleninové pastě Vladimír. 

Podle našich čtenářů šetří kořenící pasty Podravka Natur čas, mají praktické balení a dobře se s nimi pracuje. Mají skvělou intenzivní chuť, málo soli a velké množství zeleniny. “Cibulová kořenící pasta Podravka, mi byla skvostným pomocníkem při dochucení Cibulovo-pepřové omáčky, kdy krásně zdobila kachní prsa Sous-Vides s dušeným červeným zelím a nadýchaným karlovarským knedlíkem. Nezapomenutelná, silná a plná chuť omáčky s tóny cibule,” pochlubil se se svými kuchařskými úspěchy s cibulovou kořenící pastou Milan. 

Ispirujte se našimi recepty a objevte chuť kořenících past Podravka Natur. 
 

Skryt pre seznam

Kořenící pasty Podravka Natur se hodí pro přípravu zeleninových i masových jídel. Představují moderní a inovativní způsob dochucování jídel. Výrazně mohou zjednodušit přípravu pokrmů, protože zeleninu nemusíte čistit ani krájet, ale jednoduše ji dle chuti přidáte přímo ze skleničky.

Díky vysokému obsahu zeleniny a čistě přírodnímu složení jsou pasty vhodné pro vegetariány i vegany. Hodí se i pro děti, protože mají nízký obsah soli (méně než 2 %), neobsahují palmový olej, umělá aromata a konzervační látky, a navíc jsou přirozeně bez lepku. Navíc díky způsobu zpracování si česnekovou i cibulovou chuť mohou vychutnat také osoby s choulostivějším trávením.

 
Skryt pre seznam
Autor: marcela.said

Apetit magazín

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?
  • Kvízy

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?

Když se řekne turecká kuchyně, většině z nás se vybaví kebab. Turecká kuchyně má však bohatou tradici a její jídelníček je velmi rozmanitý a pestrý. Patří do ní skopové a jehněčí maso, jako příloha převládá rýže. Turci ale milují i...
Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat
  • Zajímavosti

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat

Gin je oblíbený pro svou jedinečnou chuť a aroma. Základem je jalovec, ale často se používají i další byliny a koření, které mu dodávají specifický charakter. Pokud i vy patříte mezi milovníky tohoto nápoje, jistě vám přijdou vhod tipy...