Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: Jehněčí plecko

Seriál o mase: Jehněčí plecko
sdílet:
Jehněčí maso má sezonu dvakrát do roka – na jaře a v září. Prozradíme vám, proč sáhnout právě po jehněčí pleci, kde koupit tu nejlepší, a přidáme i lahůdkové recepty od Vaška Friče.

Jehněčí plecko je přední jehněčí noha. Maso z ní je klihovité, a díky tomu nebude nikdy suché. Když ho upečete s kostí, vynikne jeho lahodná chuť. Můžete ho také mlít a různým způsobem ochucovat. Máme pro vás recept na jehněčí plec na víně a jehněčí kebab.

Vše o jehněčím plecku najdete v zářijovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč