Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hříšná cukrárna aneb Naučte se péct bez lepku

cukroví
ZDROJ: Archiv
sdílet:
Vánoce mez mouky? Jde to! U některých dobrot navíc ani nepoznáte, že lepek neobsahují. A zaručeně si je zamilujete!
Jak vypadá cukrárna, kde si zamlsáte na sladkém, které neobsahuje mouku, mléko a některé ani vejce? To vám na svém kurzu s názvem Hříšná cukrárna předvede kuchařka Radka Vrzalová.
"Tentokrát pracovat budeme s jednodruhovými moukami a vytvoříme si klasiku naších nelepších cukráren - koňakové špičky bez lepku, laktózy, sněhové indiánky a kaštanové muffiny s indiánem bez lepku a mléka a tartaletky bez lepku, mléka i vajíček se dvěma druhy náplní - kokosovo-čokoládovou a pudinkovou s ovocem," zve zkušená pekařka. 
 
Kurz proběhne 11.11. 2017, v Atelieru Culinaria, Praha Zenklova 62/117, od 13:00-17:00.
Cena kurzu je 1900,-.
 
Více info najdete na: [email protected].
 
bezpekové cukroví - špic
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč