Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Suroviny
Povzneste svoje míchaná vejce na top level!
Nejsou vejce, jako vejce. S tímto receptem vám ale míchaná vejce zvednou po ránu náladu a pomůžou perfekně nastartovat den.
Do Česka dorazil francouzský gastronomický průvodce Gault&Millau. Tajní inspektoři budou kromě luxusních restaurací hodnotit i podniky nižších kategorií a street food. První průvodce vyjde na konci roku 2024. Podle jakých kritérií budou...
Ať už roste na vaší zahradě nebo jste si právě přinesli svazek řapíků rebarbory z obchodu či trhu, začátek je stejný: Štavnaté kyselé stonky je potřeba omýt, očistit a nakrájet. Někoho před použitím rebarbory odrazuje loupání. Proč se...
Příprava pečené brokolice zabere minimum času a výsledek může vypadat jako z michelinské restaurace. Nevěříte? Je k tomu potřeba znát pár zásad, aby brokolice byla tak akorát na skus a na povrchu lehce křupavá.
...
Přesně před 20 lety, v květnu 2004, vyšlo první vydání Apetitu. Už to nebyl speciál časopisu Marianne, ale samostatný časopis. Český magazín plný receptů a novinek ze světa gastronomie byl na tehdejším trhu naprostým unikátem. Byl první a...
Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...
Toužíte po vodě bez pachuti chloru a s vědomím, že jste pro její přirozenost učinili maximum? Řešením je vodu filtrovat. K tomu skvěle slouží filtrovací karafy a konvice. Napustíte do nich vodu a cestou dovnitř nebo ven – záleží, jakou...