Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit slaví 20 let: Která květnová obálka se vám za uplynulá léta libila nejvíc? Hlasujte a vyhrajte

Květnové obálky Apetitu
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Přesně před 20 lety, v květnu 2004, vyšlo první vydání Apetitu. Už to nebyl speciál časopisu Marianne, ale samostatný časopis. Český magazín plný receptů a novinek ze světa gastronomie byl na tehdejším trhu naprostým unikátem. Byl první a jediný. A je tu dodnes s vámi. Už 20 let. Takové jubileum je třeba oslavit, a proto jsme se v redakci rozhodli slavit s vámi kulatiny celý rok. A protože vám rádi děláme radost, budeme i nadělovat dárky! V tomto případě se stačí zapojit do hlasování o nejkrásnější titulní stranu a můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit. 
 

20. narozeniny stojí za to řádně oslavit, a proto jsme se v redakci rozhodli, že oslavu protáhneme na celý rok. Prostřednictvím tištěných vydání i na webu vám budeme připomínat legendární recepty, trendy měnící svět gastronomie a osobnosti, s nimiž jsme za ta léta spolupracovali. Zde na našem webu můžete každý měsíc hlasovat o nejkrásnější obálku za uplynulá léta. Tři z vás pak každý měsíc vylosujeme a odměníme kuchařkou z edice Apetit. 

Květnové vydání je narozeninové, jubilejní, oslavné. Ani pro redakci totiž není žádný rok s vámi samozřejmostí a tak v květnu slavíme, že vám můžeme každý rok přinášet novou inspiraci v podobě vyzkoušených receptů, praktických triků a technik a tipů na cesty za dobrým jídlem. Že máme příležitost setkávat se a mluvit s lidmi, který hýbou světem gastronomie a objevovat pro vás nové podniky a výrobce poctivých produktů.

Díky vašim zprávám víme, že řada z vás s Apetitem začala vařit, péct a především milovat jídlo a vše kolem něj. Jídlo a vaření totiž nemusí být pouze nutnost, je to koníček a životní styl. 

Svět se za posledních 20 let dobu změnil, Apetit také, ale stále s vámi zůstává na stáncích, v knihkupectvích, na webu i sociálních sítích. Snažíme se s dobou držet krok a se stejným nadšením a úsilím se vám dále snažíme být dobrými průvodci a společníky na vaší gastronomické cestě, ať už na ní činíte teprve první krůčky nebo už máte za sebou pořádný výšlap.

Hlasování o nejhezčí obálku lehce nostalgickou výpravou do minulosti je pro nás i pro vás nostalgickou záležitostí. I my si tuhle výpravu do naší minulosti nesmírně užíváme. 

Hlasování z předchozích měsíců nás znovu a znovu ujišťuje, že milujete sladké recepty. V lednovém hlasování totiž s přehledem zvítězilo lednové číslo z roku 2008, jehož obálku zdobil citronový cheesecake. V únoru jste jednoznačně zvolili lásku! Hlasování totiž s převahou ovládla titulní strana z roku 2018, na které se skví roztomilé valentýnské vanilkové cupcaky s máslovým krémem. V březnu všechny ostatní obálky převálcovala titulní strana z roku 2008 s piškotovou roládou s kokosovým krémem, jahodami a rafaelem. A dubnové hlasování? Zabodovala obálka z roku 2018, na které je opět piškotová roláda! Tentokrát s krémem z bílé čokolády, zdobená něžnými květy macešek. Zatím to tedy vypadá na velký souboj ročníků 2008 a 2018, ale ještě nás čeká 8 kol hlasování, než se dostaneme k velkému finále.

Bude pokračovat dominace sladkých obálek i v květnovém hlasování? Kdo si získá vaše srdce? Bude to jeden z nádherných narozeninových dortů nebo snad lehké jarní pokrmy s chřestem?

Hlasujte o nejkrásnější květnovou obálku a vyhrajte kuchařku

Zavzpomínejte si s námi a zvolte každý měsíc tu nejkrásnější! Tři z vás každý měsíc za účast hlasování odměníme kuchařkou.

Květnové hlasování bylo ukončeno. Nyní se můžete zapojit do hlasování červnového.

Výherci:

  • Romana Žaloudková
  • Sylva Martinásková
  • Martin Budílek
Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty
  • Zajímavosti

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty

Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?

Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...