Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jarní Dny Marianne 2024: Inspirujte se tipy redakce na spotřebiče, doplňky a dobroty se slevou až 50 %

Kuchyň
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Od 12. do 15. dubna si ve Dnech Marianne můžete pořídit spotřebiče a doplňky do kuchyně, po kterých už dlouho toužíte, s úžasnými slevami. Na nákupy máte letos poprvé o den více, takže si můžete nákupy o to více užít. Se slevou ovšem nakoupíte i různé dobroty, nápoje či doplňky stravy. Že si z více než 2000 zapojených obchodů nemůžete vybrat? Inspirujete se našimi redakčními tipy. I my totiž Dny Marianne každoročně vyhlížíme a plánujeme, čím obohatíme naše domácnosti.

Výkonní pomocníci do kuchyně z Datartu

I pokud je vaření a pečení vaše vášeň, nemusíte všechnu práci odvést ručně. Kuchyňský robot, výkonný mixér, ruční šlehač, pomalý či chytrý hrnec, horkovzdušná fritéza nebo rychlovarná konvice najdou své uplatnění v každé kuchyni. Posily se totiž vždy hodí. Zatímco přístroje budou pracovat, vy si můžete v klidu vychutnat třeba kávu z domácího kávovaru. V rámci Dnů Marianne si v Datartu můžete vybrat se slevou malé spotřebiče od široké škály osvědčených výrobců. Nemůžete šlápnout vedle!

Za nejlepší ceny roku ovšem v Datartu pořídíte i velké „bílé“ elektro. Pokud se tedy poohlížíte po nové lednici, troubě, myčce nádobí či indukční desce, teď je ta nejlepší chvíle, kdy se ke koupi rozhoupat.

Originální doplňky od Butlers

Vaření je jenom část úspěchu, výsledný dojem z jídla dotváří i servírování. Pokud tedy toužíte po krásné sadě nádobí, dekorativních tácech a podnosech, nádherných sklenicích a ozdobách (nejen) na stůl prozkoumejte nabídku e-shopu Butlers. Během dnů Marianne tu na svém nákupu ušetříte 20 %. Sleva se bude vztahovat i na nábytek a osvětlení

Zdravé mlsání z Grizly

Do nákupní akce se Dny Marianne se zapojuje i náš oblíbený e-shop se zdravou výživou, kde seženete potraviny na pečení i zdravé svačinky. Můžete tak doplnit zásoby ořechů, sušeného ovoce, ořechových krémů a dalších dobrot. Na nákup získáte 20% slevu a jako bonus dárek. 

Klasická i inovativní Tescoma

Pokud potřebujete klasické pomocníky do kuchyně, je Tescoma sázkou na jistotu. Formy, pekáče, hrnce, pánve, nože, stěrky – sežente zde zkrátka vše, co budete k vaření potřebovat. Nabídku si ovšem dobře projděte, protože Tescoma nabízí také spoustu zajímavých a praktických vychytávek, jimiž je pověstná a které vám často velmi usnadní vaření a život. 

Kuchařky Apetit

Vybavení a zásoby už máte? Pak vám chybí už jenom dobrá kuchařka plná inspirace, podle které můžete vařit od rána do večera. A přesně takové jsou knihy z edice Apetit. A levnější než při Dnech Marianne kuchařky jen tak nebudou, protože od 12. do 15. dubna na ně platí sleva 50 %. Chcete-li si koupit novou kuchařku Slavná vejce nebo vám ve sbírce chybí některá z předchozích, právě teď je ta pravá chvíle.

Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

Jak připravit čerstvý domácí sýr ze tří surovin
  • Tipy a triky

Jak připravit čerstvý domácí sýr ze tří surovin

Čerstvý domácí sýr stojí za námahu. Nebude vás stát skoro žádné úsilí a můžete ho mít kdykoli po ruce. Můžete ho grilovat, opékat i zapékat nebo si ho dát jen tak na měkkém chlebu s bylinkami. ...
AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč