Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vychází březnový Apetit

Právě vychází březnový Apetit
sdílet:
Po hutných zimních jídlech odlehčíme a pustíme se do zdravého vaření. Takhle podle nás vypadá jaro v kuchyni.

Nové vydání časopisu Apetit jsme pro vás naplnili jarními recepty, které budete chtít vařit zas a znovu. Máme pro vás návod na výrobu domácího kimči. Superzdravá nakládaná zelenina patří ke korejským národním pokladům. Těm, kteří se vyhýbají mouce, mléku nebo třeba cukru, udělají radost dezerty, které i přes svoji odlehčenost nic netratí na chuti.



Po vydatných zimních jídlech vás jistě potěší tipy, jak do jídelníčku zařadit více zeleniny a ryb místo masa. A pokud vás na sklonku zimy trápí nachlazení, uvařte si podle návodu redaktorky Katky Švejdové ten nejlepší, poctivý a silný kuřecí vývar, který může pokaždé chutnat úplně jinak. Propadnete klasické, latinskoamerické, nebo snad asijské variantě?

Březnový Apetit je na stáncích od středy 19. února.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč