0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vychází březnový Apetit

Právě vychází březnový Apetit
sdílet:
Po hutných zimních jídlech odlehčíme a pustíme se do zdravého vaření. Takhle podle nás vypadá jaro v kuchyni.

Nové vydání časopisu Apetit jsme pro vás naplnili jarními recepty, které budete chtít vařit zas a znovu. Máme pro vás návod na výrobu domácího kimči. Superzdravá nakládaná zelenina patří ke korejským národním pokladům. Těm, kteří se vyhýbají mouce, mléku nebo třeba cukru, udělají radost dezerty, které i přes svoji odlehčenost nic netratí na chuti.



Po vydatných zimních jídlech vás jistě potěší tipy, jak do jídelníčku zařadit více zeleniny a ryb místo masa. A pokud vás na sklonku zimy trápí nachlazení, uvařte si podle návodu redaktorky Katky Švejdové ten nejlepší, poctivý a silný kuřecí vývar, který může pokaždé chutnat úplně jinak. Propadnete klasické, latinskoamerické, nebo snad asijské variantě?

Březnový Apetit je na stáncích od středy 19. února.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit