Nové vydání časopisu Apetit jsme pro vás naplnili jarními recepty, které budete chtít vařit zas a znovu. Máme pro vás návod na výrobu domácího kimči. Superzdravá nakládaná zelenina patří ke korejským národním pokladům. Těm, kteří se vyhýbají mouce, mléku nebo třeba cukru, udělají radost dezerty, které i přes svoji odlehčenost nic netratí na chuti.
Po vydatných zimních jídlech vás jistě potěší tipy, jak do jídelníčku zařadit více zeleniny a ryb místo masa. A pokud vás na sklonku zimy trápí nachlazení, uvařte si podle návodu redaktorky Katky Švejdové ten nejlepší, poctivý a silný kuřecí vývar, který může pokaždé chutnat úplně jinak. Propadnete klasické, latinskoamerické, nebo snad asijské variantě?
Březnový Apetit je na stáncích od středy 19. února.
Právě vychází březnový Apetit
Po hutných zimních jídlech odlehčíme a pustíme se do zdravého vaření. Takhle podle nás vypadá jaro v kuchyni.