Právě vychází březnový Apetit

sdílet:
Po hutných zimních jídlech odlehčíme a pustíme se do zdravého vaření. Takhle podle nás vypadá jaro v kuchyni.

Nové vydání časopisu Apetit jsme pro vás naplnili jarními recepty, které budete chtít vařit zas a znovu. Máme pro vás návod na výrobu domácího kimči. Superzdravá nakládaná zelenina patří ke korejským národním pokladům. Těm, kteří se vyhýbají mouce, mléku nebo třeba cukru, udělají radost dezerty, které i přes svoji odlehčenost nic netratí na chuti.



Po vydatných zimních jídlech vás jistě potěší tipy, jak do jídelníčku zařadit více zeleniny a ryb místo masa. A pokud vás na sklonku zimy trápí nachlazení, uvařte si podle návodu redaktorky Katky Švejdové ten nejlepší, poctivý a silný kuřecí vývar, který může pokaždé chutnat úplně jinak. Propadnete klasické, latinskoamerické, nebo snad asijské variantě?

Březnový Apetit je na stáncích od středy 19. února.

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit