0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

3× menu na vánoční svátky

3× menu na vánoční svátky
sdílet:
Nabízíme vám tři kompletní a vyšperkovaná menu na Štědrý večer, Boží hod i na Štěpána. Jiné recepty už letos potřebovat nebudete!

Na Štědrý večer si připravte vyladěnou klasiku v podobě kroupové polévky s houbami, dokonale usmaženého kapra s lehkým bramborovým salátem a vanilkové zmrzliny se švestkovou omáčkou s červeným vínem. Boží hod si žádá opulentní hostinu s mušlemi sv. Jakuba, krůtou s nádivkou a šampaňskou omáčkou. Sladká tečka: pečený ananas s kořením. Na svatého Štěpána připravte menu, které je prostě delikatesní. Najdete v něm cibulovou polévku se sýrovým toustem, pečené hovězí a vepřové se šťouchanými bramborami a nakonec sladkou omeletu z Pohorje. Je nadýchaná jako obláček!

Tři slavnostní menu
jsou pro vás připravena v prosincovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak na to: domácí kvašená zelenina
  • Tipy a triky

Jak na to: domácí kvašená zelenina

Japonci jsou národem, kde žijí nejdéle se dožívající lidé. Nikdo neví, čím to přesně je, i když pár teorií už vzniklo. Jedním z aspektů by mohla být kvašená zelenina kimči, kterou Japonci milují. Ať už si připravíte kimči nebo pickles,...

Obchod Apetit