Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

3× menu na vánoční svátky

Kapr s vejmrdou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Nabízíme vám tři kompletní a vyšperkovaná menu na Štědrý večer, Boží hod i na Štěpána. Jiné recepty už letos potřebovat nebudete!

Na Štědrý večer si připravte vyladěnou klasiku v podobě kroupové polévky s houbami, dokonale usmaženého kapra s lehkým bramborovým salátem a vanilkové zmrzliny se švestkovou omáčkou s červeným vínem. Boží hod si žádá opulentní hostinu s mušlemi sv. Jakuba, krůtou s nádivkou a šampaňskou omáčkou. Sladká tečka: pečený ananas s kořením. Na svatého Štěpána připravte menu, které je prostě delikatesní. Najdete v něm cibulovou polévku se sýrovým toustem, pečené hovězí a vepřové se šťouchanými bramborami a nakonec sladkou omeletu z Pohorje. Je nadýchaná jako obláček!

Tři slavnostní menu jsou pro vás připravena v prosincovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...