Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit chystá novou kuchařku

Apetit chystá novou kuchařku
sdílet:
Tentokrát se vypravíme na výlet do Řecka.

Již za pár týdnů vychází nová kuchařka z edice Apetit na cestách. Po knihách věnovaných italské, francouzské a asijské kuchyni přichází na řadu další země s úžasnou kuchyní – Řecko. Kuchařka Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty bude od první strany plná skvělých receptů, mezi kterými nechybí slavný řecký salát se zeleninou, lilková musaka, polévka avgolemono, sladká baklava, osvěžující frappé či šlágry řeckých taveren gyros a souvlaki.



„Pátrali jsme po know-how na lahodné tzatziki i po návodu na slavnou musaku či gyros. Nasávali jsme vůně a chutě linoucí se z pobřežních taveren, ale i z domácích kuchyní v horských vesnicích. Sami jsme upekli snad metrák lilků, nasekali náruče bylinek, spotřebovali litry olivového oleje… A při tom všem jsme ladili recepty, které vás přenesou do sluncem prozářeného Řecka,“ sugestivně popisuje vznik nové kuchařky Marie Holobrádková, šéfredaktorka časopisu Apetit.

Kuchařku Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty koupíte od 20. června ve vybraných prodejnách a v Apetit Shopu za 299 Kč. Řecký salát si podle našeho receptu můžete připravit k večeři už dnes.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...