0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barman, který vám rozumí, vás čeká v Bostonu

Barman, který vám rozumí, vás čeká v Bostonu
sdílet:

Vidíte to téměř v každém filmu. Hrdina má špatný den, jde do baru, zhroutí se na stoličku a svěří se do rukou profesionálního barmana. Ten mu naslouchá a nalévá. V reálném světe ale takovou barmanskou vrbu, která s vámi rozebere vaše aktuální problémy a životní potíže, hned tak nenajdete. Natož aby vám barman namíchal koktejl podle vašeho duševního rozpoložení. Pokud ale takový bar přeci jen hledáte, vydejte se do Bostonu.

V baru s jednoduchým názvem Drink dostanete to, co  chcete, aniž byste věděli, co to vlastně je. Vyškolení barmani jsou zde totiž nejen od míchání koktejlů, ale v první řadě od toho, aby zjistili, co vás trápí, a teprve podle toho vám naservírovali drink, který vám zvedne náladu.

V baru proto nenajdete žádný nápojový lístek. Není potřeba. Namísto pročítání jednotlivých položek na menu a rozhodování, zdali problémy spláchnete vodkou nebo radostné zprávy oslavíte šampaňským, si jednoduše popovídáte se svým barmanem. Řeknete mu, jak se máte, co máte rádi, jak to máte rádi a co naopak nesnesete. Zbytek už necháte na obsluze.

Související články

Nejlepší koktejly z vodky. Na zdraví!
  • Zajímavosti

Nejlepší koktejly z vodky. Na zdraví!

Všechny drinky byly založeny na základní přísadě – Pražské vodce – a soutěžilo se ve dvou kategoriích: Classic (tradiční mixování drinků) a Flair (porota hodnotila technickou zdatnost a zručnost barmanů, správnou teplotu nápojů a hlavně...
5x koktejl na večírek
  • Tipy a triky

5x koktejl na večírek

Některé naše koktejly se hodí jako aperitiv před jídlem nebo jako digestiv po něm, a to se vám hlavně na silvestra bude hodit. Navíc všechny zaručeně zlepšují náladu – září všemi barvami jako drahokamy a skvěle chutnají. Na zdraví a šťastný...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit