0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co večeří dubajský šejk? Ochutnejte v Praze

Co večeří dubajský šejk? Ochutnejte v Praze
sdílet:
Grand Cru Restaurant & Bar přivítá vzácnou návštěvu

Co vznikne, když své umění propojí francouzský a český šéfkuchař? To můžete od 29. září do 1. října ochutnat v pražském podniku Grand Cru Restaurant & Bar, do kterého zavítá celosvětově uznávaný šéfkuchař Hervé Courtot. Společně s šéfkuchařem restaurace Janem Punčochářem připraví osmichodové menu inspirované kuchyní Japonska. Najdete v něm nevídané lahůdky jako třeba svatojakubské mušle s vanilkou či exoticky znějící kuře s hijikie. 

„Těší mě, že mohu v České republice spolupracovat právě s Janem Punčochářem. Do svého pojetí moderní gastronomie dává srdce, což je podle mě atribut, který odlišuje skvělé kuchaře od těch průměrných,“ vysvětluje Hervé Courtot, který působí v čele věhlasné dubajské restaurace Nobu. Jeho jídla v minulosti ochutnali například herec Robert de Niro či tenista Roger Federer. V restauraci Grand Cru budete tedy od 29. září do 1. října v nejlepší společnosti!

Tip redakce: Zamilovali jsme si dokonale ochucený špenátový salát s křupavými krevetkami a ústřice v teplé lanýžové omáčce. 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit