Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co večeří dubajský šejk? Ochutnejte v Praze

Co večeří dubajský šejk? Ochutnejte v Praze
sdílet:
Grand Cru Restaurant & Bar přivítá vzácnou návštěvu

Co vznikne, když své umění propojí francouzský a český šéfkuchař? To můžete od 29. září do 1. října ochutnat v pražském podniku Grand Cru Restaurant & Bar, do kterého zavítá celosvětově uznávaný šéfkuchař Hervé Courtot. Společně s šéfkuchařem restaurace Janem Punčochářem připraví osmichodové menu inspirované kuchyní Japonska. Najdete v něm nevídané lahůdky jako třeba svatojakubské mušle s vanilkou či exoticky znějící kuře s hijikie. 

„Těší mě, že mohu v České republice spolupracovat právě s Janem Punčochářem. Do svého pojetí moderní gastronomie dává srdce, což je podle mě atribut, který odlišuje skvělé kuchaře od těch průměrných,“ vysvětluje Hervé Courtot, který působí v čele věhlasné dubajské restaurace Nobu. Jeho jídla v minulosti ochutnali například herec Robert de Niro či tenista Roger Federer. V restauraci Grand Cru budete tedy od 29. září do 1. října v nejlepší společnosti!

Tip redakce: Zamilovali jsme si dokonale ochucený špenátový salát s křupavými krevetkami a ústřice v teplé lanýžové omáčce. 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč