0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Družstvo wine pop-up #6: Natural Born Butchers

Družstvo wine pop-up #6: Natural Born Butchers
sdílet:
Šestá edice vinného pop-up Družstvo se koná v úterý 21. února v 19:00 v holešovických Jatkách78.

Družstvo je spontánně vzniklý projekt spojující naturální víno, které člověk jen tak neochutná (protože je k dispozici vždy pouze limitovaná šarže a produkují ho především malí a ještě neobjevení vinaři), neformální zajímavé prostředí a dobrou elektronickou hudbu. Na začátku projektu stála myšlenka přiblížit lidem poctivé vinaře bez chemie uživatelsky příjemným, odlehčeným způsobem pokaždé na jiném neobvyklém místě (loď, Forbidden Spot, Výletná...). Více o projektu prozradí web www.druzme.se.

Myšlenka se mezi lidmi ujala mnohem víc, než si pořadatelé kdy dokázali představit, a tak už od první červnové edice v EMA stihli několik akcí včetně výletu do Vídně. Aktuálně připravují další, ještě větší večírek:

Družstvo wine pop-up #6 : Natural Born Butchers, úterý 21. února, 19:00, Jatka78 (Pražská tržnice, Haly 7 a 8, Holešovice, 17000, Praha)

Volba místa není náhodná, jak napovídá i název, tématem v pořadí již šestého Družstva je totiž zabijačka. Těšit se můžete na 14 přírodních vín z ČR i zahraničí, tentokrát s důrazem na řízná bílá a hřejivá červená, protože ta se skvěle hodí k masu i zimě! A samozřejmě nebudou chybět oranžová a bubliny, protože ty Družstvo prostě baví. Program a detaily Družstvo postupně odtajňuje na https://www.facebook.com/events/391253767904744/.
 
A jelikož Družstvo je o propojování projektů, které dělají svou práci poctivě a s maximálním nasazením, občerstvení tentokrát obstará oblíbené The Real Meat Society / Maso a Kobliha. Těšit se můžete na sendviče s masem i vnitřnostmi, vegetariánskou variantu se sýrem z české farmy a samozřejmě jejich legendární koblihy... Navíc si pro vás Družstvo pro tuhle příležitost (protože je to zároveň tak trochu oslava družstevních narozenin) připravilo ve spolupráci s Akari Skirts speciální limitovanou edici sukní a triček v družstevních a jatečních barvách - a taky malé animační překvapení, protože hřích nevyužít divadelního prostoru… 
 
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit