Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dýňové speciality v restauraci Corso Café

Dýňové speciality v restauraci Corso Café
sdílet:
Díky své syté barvě patří dýně k nejzářivějším plodům podzimu. Hvězdou jsou však i na talíři. Vyrazte ve dnech od 8. do 12. listopadu do pražské restaurace Corso Café a ochutnejte dýňové speciality z tamní kuchyně.

Listopadový dýňový týden v restauraci Corso Café přináší menu v barvách podzimu. Připravena pro vás bude dýňová polévka s kuřecím masem a zázvorem, jako hlavní chod si můžete vybrat ragú z dýně s kuskusem a lískovými oříšky nebo vepřové medailonky s dýňovo-zázvorovým kompotem a restovanými brambory. A samozřejmě nemůže chybět dezert. V restauraci Corso Café pro vás upečou domácí dýňový závin se švestkami nakládaným zázvorem a sušenými švestkami.

Co: Dýňové menu
Kdy: 8. do 12. listopadu 2010
Kde: Corso Café, V Celnici 1031/4, Praha 1
Info: www.corsocafe.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč