Dýňové speciality v restauraci Corso Café

sdílet:
Díky své syté barvě patří dýně k nejzářivějším plodům podzimu. Hvězdou jsou však i na talíři. Vyrazte ve dnech od 8. do 12. listopadu do pražské restaurace Corso Café a ochutnejte dýňové speciality z tamní kuchyně.

Listopadový dýňový týden v restauraci Corso Café přináší menu v barvách podzimu. Připravena pro vás bude dýňová polévka s kuřecím masem a zázvorem, jako hlavní chod si můžete vybrat ragú z dýně s kuskusem a lískovými oříšky nebo vepřové medailonky s dýňovo-zázvorovým kompotem a restovanými brambory. A samozřejmě nemůže chybět dezert. V restauraci Corso Café pro vás upečou domácí dýňový závin se švestkami nakládaným zázvorem a sušenými švestkami.

Co: Dýňové menu
Kdy: 8. do 12. listopadu 2010
Kde: Corso Café, V Celnici 1031/4, Praha 1
Info: www.corsocafe.cz

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit