Sbíhají se vám sliny u slov jako pâté nebo mousse? Francouzská kuchyně je bohatá na dezerty, které lahodí sluchu i chuti, a vy se je můžete naučit připravit.
Ať už jste začátečník, nebo pečete denně, poznejte kouzlo Francie při objevování jedinečných pochoutek. Naučíte se péct dezerty z jemného odpalovaného těsta, šlehat čokoládovou pěnu, zdobit malinové řezy nebo umíchat máslový krém. Zajímavou složkou menu je joconde, mandlový piškot pojmenovaný po Moně Lise (fr. La Joconde), který se od ostatních sušenkových korpusů liší svou přípravou. Kurz vede Mirka van Gils Slavíková, která patří k evropské cukrářské špičce.
Co: Kurz vaření
Kdy: 28. března 2011
Kde: Kulinářský ateliér Appetito, Branická 112, Praha 4 – Braník
Za kolik: 3500 Kč
Info: http://www.appetito.cz