0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Korunní

AD
Korunní
sdílet:

Staňte se Korunním sommeliérem – odborníkem na vodu. Zažitá představa, že vody chutnají všechny stejně, je zcela mylná. 

Rozdíly jsou v mnoha případech markantní a ne každá voda se například chuťově snoubí s vínem. Korunní je jako jediná držitelem certifikátu Voda vhodná k vínu a tak jsme téma voda a víno vzali za své. I zde ale platí určitá pravidla, a tak se například k šumivému vínu hodí jiný druh vody než k polosladkému bílému. Jak správně párovat vodu k vínu se dozvíte na baru Korunní. Tématem Voda vhodná k vínu vás bude provázet zkušený sommeliér.

O pitný režim všech návštěvníků se postarají Fresh pointy, které budou rozmístěné v areálu zahrad, a budete si tak moct na dalších čtyřech místech zakoupit přírodní minerální vodu s praktickým hangerem.

 minerálka certifikát logo 

Karlovarská Korunní

  • Slabě mineralizovaná
  • Čerpána z chráněných přírodních zdrojů
  • Přirozený zdroj minerálních látek v ideální rovnováze
  • Vhodná ke kávě, jídlu a vínu

Korunní je slabě mineralizovaná minerální voda a současně je zastoupená vyváženým poměrem důležitých minerálů. Konkrétně poměr vápníku a hořčíku, u nichž je pro lidský organismus a vstřebatelnost těchto látek nejvhodnějším poměrem 2:1. To ji dodává lehkou a přitom svěží chuť a předurčuje ji ke každodenní konzumaci.  Hodí se nejen k jídlu, ale také jako jediná minerální voda je držitelem certifikátu Voda vhodná k vínu. Tato ochranná známka je udělována experty z oblasti sommeliertsví a hydrochemie.

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit