0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuchařská pohotovost je opět v akci!

Kuchařská pohotovost je opět v akci!
sdílet:
Trojice záchranářů, která vás dostane z kuchařské šlamastyky, přes léto nezahálela, a vy tak můžete opět čerpat inspiraci a rady z televizních obrazovek. Kuchařská pohotovost je zpět a vy jejich záchranářské práce můžete sledovat každou sobotu okolo desáté dopoledne na ČT 1. Minulý víkend jste si mohli nacvičit grilování, v sobotu 12. září můžete zavzpomínat na dovolenou ve Španělsku. Vařit se bude paella, gazpacho a další dobroty.

Nová pokračování pořadu Kuchařská pohotovost natáčel štáb s trojicí ostřílených profesionálů v Brně a okolí, na jihu Českomoravské vrchoviny a ve východních, severních a jižních Čechách. Další díly, ve kterých budou za hrdiny šéfkuchař Jiří Král, mistr studené kuchyně Martina Nemčeková a cukrář Vladimír Krofta, budou věnovány například salátům či krkonošské kuchyni. Později se můžete těšit na menu pro vášnivého fotbalistu, pro tatínka, který si bere děti na víkend, a chybět nebude ani speciální romantické menu. S přicházejícím podzimem přijde na řadu i zvěřina, pochoutky se sýrem (sýrové soirée) a rybářské speciality.

Kuchařskou pohotovost vysílá ČT 1 každou sobotu dopoledne v nepravidelném čase (začátky zpravidla v rozmezí 9.40–10.10 hod.).

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit