0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mistři kuchyně na Prague Food Festivalu

Mistři kuchyně na Prague Food Festivalu
sdílet:
Chcete vidět, jak vznikají originální pokrmy molekulární kuchyně, jak flambují profesionálové nebo jak připravit tradiční andaluské gazpacho?

Nahlédnout do zákulisí nejlepších restaurací a pod ruce mistrům kuchařského řemesla máte možnost na Prague Food Festivalu!

Pátek 28. 5.


14.00 – Radisson Blu, Alcron, Roman Paulus: Jak se vaří v Alcronu, video medailonek

15.00 – Mandarin Oriental, Jiří Štift: East meets West v hotelu Mandarin Oriental, video medailonek

16.00 – Ambiente Restaurants Group, Martin Matys: Hovězí maso v Ambiente, video medailonek

17.00 – Interspar, FRESH cooking show se Zdeňkem Pohlreichem. Nevěříte, že se dá uvařit jídlo pro dvě osoby z kvalitních a čerstvých surovin do 100 Kč?

18.00 – Corinthia, Rickshaw, Roman Dolejš: Flambování v Rickshaw, video medailonek

19.00 – Aromi: Riccardo Lucque a Radek Hasman, Obtížná cesta k jednoduchosti – část 1., video medailonek

 

 

Sobota 29. 5. 2010


13.00 – Café Imperial, Zdeněk Pohlreich: Česká kuchyně, jak to vidíme my, video medailonek

14.00 – Food styling podle Apetitu

14.30 – La Degustation Bohême Bourgeoise, Martin Štangl: Molekulární kuchyně, video medailonek

15.00 – Radisson Blu, Alcron, Roman Paulus s malými kuchtíky z Alcronu

16.00 – Delikatesy Andalusie, Cristina Ramos a David Diaz: Rychlokurz a degustace olivového oleje, příprava pravého andaluského gazpacha

17.00 – V Zátiší, Milan Hořejš: Snoubení jídla s vínem, video medailonek

18.00 – La Finestra: Riccardo Lucque a Tomáš Černý, Obtížná cesta k jednoduchosti – část 2., video medailonek

19.00 – Buddha-Bar, Tomáš Stehlík a Mr. Hardy: Mystické kreace Buddha-Baru, video medailonek

 

 

 

 

Přečtěte si také:

 

 

 

 

Pivní gurmánství na Prague Food Festivalu

 

 

 

 

 

Rezervujte si termín na Prague Food Festival

 

 

 

 

 

 

Prague Food Festival a děti

 

 

 


Apetit na Prague Food Festivalu

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč