Mistři kuchyně na Prague Food Festivalu

sdílet:
Chcete vidět, jak vznikají originální pokrmy molekulární kuchyně, jak flambují profesionálové nebo jak připravit tradiční andaluské gazpacho?

Nahlédnout do zákulisí nejlepších restaurací a pod ruce mistrům kuchařského řemesla máte možnost na Prague Food Festivalu!

Pátek 28. 5.


14.00 – Radisson Blu, Alcron, Roman Paulus: Jak se vaří v Alcronu, video medailonek

15.00 – Mandarin Oriental, Jiří Štift: East meets West v hotelu Mandarin Oriental, video medailonek

16.00 – Ambiente Restaurants Group, Martin Matys: Hovězí maso v Ambiente, video medailonek

17.00 – Interspar, FRESH cooking show se Zdeňkem Pohlreichem. Nevěříte, že se dá uvařit jídlo pro dvě osoby z kvalitních a čerstvých surovin do 100 Kč?

18.00 – Corinthia, Rickshaw, Roman Dolejš: Flambování v Rickshaw, video medailonek

19.00 – Aromi: Riccardo Lucque a Radek Hasman, Obtížná cesta k jednoduchosti – část 1., video medailonek

 

 

Sobota 29. 5. 2010


13.00 – Café Imperial, Zdeněk Pohlreich: Česká kuchyně, jak to vidíme my, video medailonek

14.00 – Food styling podle Apetitu

14.30 – La Degustation Bohême Bourgeoise, Martin Štangl: Molekulární kuchyně, video medailonek

15.00 – Radisson Blu, Alcron, Roman Paulus s malými kuchtíky z Alcronu

16.00 – Delikatesy Andalusie, Cristina Ramos a David Diaz: Rychlokurz a degustace olivového oleje, příprava pravého andaluského gazpacha

17.00 – V Zátiší, Milan Hořejš: Snoubení jídla s vínem, video medailonek

18.00 – La Finestra: Riccardo Lucque a Tomáš Černý, Obtížná cesta k jednoduchosti – část 2., video medailonek

19.00 – Buddha-Bar, Tomáš Stehlík a Mr. Hardy: Mystické kreace Buddha-Baru, video medailonek

 

 

 

 

Přečtěte si také:

 

 

 

 

Pivní gurmánství na Prague Food Festivalu

 

 

 

 

 

Rezervujte si termín na Prague Food Festival

 

 

 

 

 

 

Prague Food Festival a děti

 

 

 


Apetit na Prague Food Festivalu

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit