Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se grilovat

Naučte se grilovat
sdílet:
22. června | Vysoké teploty přímo svádí k večeři pod širým nebem, víte ale, jak na to? Nechte si poradit od mistrů na slovo vzatých! Triky a kouzly grilování vás v Pražském kulinářském institutu provede Václav Frič, milovník české kuchyně a mistr otvírání ústřic. Naučí vás, jak připravit maso pro grilování, jak rozpálit gril i jak si pohrát s přílohami.

Co: Grilování – steaková masa na grilu
Kdy: pondělí 22. června 2009 od 16:00 (kurz trvá cca. 5 hod.)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3500 Kč. (úhrada převodem na účet po obdržení zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou na místě - nejpozději však 2 dny před začátkem kurzu)
Přihláška: na stránkách Prakulu pod názvem kurzu Grilování – steaková masa na grilu

Náplň kurzu:

  • Jak připravit maso pro grilování?
  • Jak krájet maso pro úpravu grilováním?
  • Plynový gril, nebo gril na dřevěné uhlí ?
  • Teploty masa při grilování

Recepty:

  • Salát Coleslaw
  • Řecká grilovaná zelenina
  • Okurkový relish
  • Pravá grilovaná americká žebra
  • Rib eye steak
  • Staročeská grilovaná vepřová krkovice
  • Na závěr dezert vhodný ke grilovaným masům
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín