Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se grilovat

Naučte se grilovat
sdílet:
22. června | Vysoké teploty přímo svádí k večeři pod širým nebem, víte ale, jak na to? Nechte si poradit od mistrů na slovo vzatých! Triky a kouzly grilování vás v Pražském kulinářském institutu provede Václav Frič, milovník české kuchyně a mistr otvírání ústřic. Naučí vás, jak připravit maso pro grilování, jak rozpálit gril i jak si pohrát s přílohami.

Co: Grilování – steaková masa na grilu
Kdy: pondělí 22. června 2009 od 16:00 (kurz trvá cca. 5 hod.)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3500 Kč. (úhrada převodem na účet po obdržení zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou na místě - nejpozději však 2 dny před začátkem kurzu)
Přihláška: na stránkách Prakulu pod názvem kurzu Grilování – steaková masa na grilu

Náplň kurzu:

  • Jak připravit maso pro grilování?
  • Jak krájet maso pro úpravu grilováním?
  • Plynový gril, nebo gril na dřevěné uhlí ?
  • Teploty masa při grilování

Recepty:

  • Salát Coleslaw
  • Řecká grilovaná zelenina
  • Okurkový relish
  • Pravá grilovaná americká žebra
  • Rib eye steak
  • Staročeská grilovaná vepřová krkovice
  • Na závěr dezert vhodný ke grilovaným masům
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč