22. června | Vysoké teploty přímo svádí k večeři pod širým nebem, víte ale, jak na to? Nechte si poradit od mistrů na slovo vzatých! Triky a kouzly grilování vás v Pražském kulinářském institutu provede Václav Frič, milovník české kuchyně a mistr otvírání ústřic. Naučí vás, jak připravit maso pro grilování, jak rozpálit gril i jak si pohrát s přílohami.
Co: Grilování – steaková masa na grilu
Kdy: pondělí 22. června 2009 od 16:00 (kurz trvá cca. 5 hod.)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3500 Kč. (úhrada převodem na účet po obdržení zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou na místě - nejpozději však 2 dny před začátkem kurzu)
Přihláška: na stránkách Prakulu pod názvem kurzu Grilování – steaková masa na grilu
Náplň kurzu:
- Jak připravit maso pro grilování?
- Jak krájet maso pro úpravu grilováním?
- Plynový gril, nebo gril na dřevěné uhlí ?
- Teploty masa při grilování
Recepty:
- Salát Coleslaw
- Řecká grilovaná zelenina
- Okurkový relish
- Pravá grilovaná americká žebra
- Rib eye steak
- Staročeská grilovaná vepřová krkovice
- Na závěr dezert vhodný ke grilovaným masům