0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se s Radkou vařit bez lepku a mléka!

bez lepku a mléka
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Radka Vrzalová vám na svém kurzu ukáže, že i bez lepku a mléka se dá vařit chutně. Tentokrát je Radčin kurz určen pro začátečníky, kteří zatím v bezlepkovém, bezmléčném a jiném dietním vaření a pečení tápou.

Vařit a péct bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě! Na kurzu si vyzkoušíte přípravu rohlíků, chleba, bramborového těsta a dalších dobrot a navíc získáte spoustu užitečných informací. Každý účastník kurzu obdrží mini skripta s recepty a radami a pochopitelně si odnese i vše, co si uvaří a upeče.

Menu:

  • Rohlíky kynuté (bez lepku, mléka i vajec)
  • Semínkový trvanlivý chléb či knackebroty bez kypřidel a mouky (bez lepku, mléka i vajec)
  • Bramborové univerzální těsto na knedlíky, taštičky, halušky, noky, šišky, ovocné i masové knedlíky
  • Podzimní ovocný kynutý koláč s cuketou (bez lepku, mléka i vajec)
  • Rychlé hrnečkové žemlové knedlíky z mikrovlnky (bez lepku, mléka i vajec)
  • + v případě časové rezervy i karobový makovec s povidly
Kdy: sobota 14. 10. 2017, 13:00 - 17:30 
Kde: Atelier Culinari (Zenklova č. 117/62, Praha 8)
Cena kurzu: 1900,-

Pro více informací a přihlášení pište na bezlepkovevareni@seznam.cz.

pečení bez lepku a mléka bagety bez lepku a mléka

chleba bez lepku a mléka koláče bez lepku a mléka

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit