Radka Vrzalová vám na svém kurzu ukáže, že i bez lepku a mléka se dá vařit chutně. Tentokrát je Radčin kurz určen pro začátečníky, kteří zatím v bezlepkovém, bezmléčném a jiném dietním vaření a pečení tápou.
Vařit a péct bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě! Na kurzu si vyzkoušíte přípravu rohlíků, chleba, bramborového těsta a dalších dobrot a navíc získáte spoustu užitečných informací. Každý účastník kurzu obdrží mini skripta s recepty a radami a pochopitelně si odnese i vše, co si uvaří a upeče.
Menu:
- Rohlíky kynuté (bez lepku, mléka i vajec)
- Semínkový trvanlivý chléb či knackebroty bez kypřidel a mouky (bez lepku, mléka i vajec)
- Bramborové univerzální těsto na knedlíky, taštičky, halušky, noky, šišky, ovocné i masové knedlíky
- Podzimní ovocný kynutý koláč s cuketou (bez lepku, mléka i vajec)
- Rychlé hrnečkové žemlové knedlíky z mikrovlnky (bez lepku, mléka i vajec)
- + v případě časové rezervy i karobový makovec s povidly
Kdy: sobota 14. 10. 2017, 13:00 - 17:30
Kde: Atelier Culinari (Zenklova č. 117/62, Praha 8)
Cena kurzu: 1900,-
Pro více informací a přihlášení pište na [email protected].