0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nechte se provést Itálií

Nechte se provést Itálií
sdílet:
15. 4. | Restaurace Port 62 pořádá 15. 4. speciální večer. Šéfkuchař Radek Roubíček připraví pětichodové menu podle italských receptur. Jednotlivé chody pak doplní vybraná vína z oblastí Trentino-Alto Adige a Piemonte.

Co: Speciální menu s víny
Kdy: 15. 4. 2010
Kde: Port 62, areál Freestyle Park Modřany, ulice Vltavanů, Praha 4
Za kolik: 1100 Kč za celé menu včetně vín
Info: www.port62.cz
Menu:
Aperitiv Prosecco – Fantinel

Zeleninové frito misto s domácí aïoli
Sauvignon Lahn – St. Michael Eppan – Alto Adige

Špekový knedlík podávaný s liškami
Masseto Bianco – Endrizzi – Trentino

Papardelle s králičím ragout
Barbera d’Alba Ruvei – Marchesi di Barolo – Piemonte

Ragout Barolo – hovězí pečeně na červeném víně podávaná s polentou

Barolo Classici – Batasiolo – Piemonte

Macedonia – ovocný salát macerovaný v bílém víně s mascarpone
Moscato d’Asti – Batasiolo – Piemont
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele
  • Jak na to

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele

Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč