15. 4. | Restaurace Port 62 pořádá 15. 4. speciální večer. Šéfkuchař Radek Roubíček připraví pětichodové menu podle italských receptur. Jednotlivé chody pak doplní vybraná vína z oblastí Trentino-Alto Adige a Piemonte.
Co: Speciální menu s víny
Kdy: 15. 4. 2010
Kde: Port 62, areál Freestyle Park Modřany, ulice Vltavanů, Praha 4
Za kolik: 1100 Kč za celé menu včetně vín
Info: www.port62.cz
Menu:
Aperitiv Prosecco – Fantinel
Zeleninové frito misto s domácí aïoli
Sauvignon Lahn – St. Michael Eppan – Alto Adige
Špekový knedlík podávaný s liškami
Masseto Bianco – Endrizzi – Trentino
Papardelle s králičím ragout
Barbera d’Alba Ruvei – Marchesi di Barolo – Piemonte
Ragout Barolo – hovězí pečeně na červeném víně podávaná s polentou
Barolo Classici – Batasiolo – Piemonte
Macedonia – ovocný salát macerovaný v bílém víně s mascarpone
Moscato d’Asti – Batasiolo – Piemont