0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nechte se provést Itálií

Nechte se provést Itálií
sdílet:
15. 4. | Restaurace Port 62 pořádá 15. 4. speciální večer. Šéfkuchař Radek Roubíček připraví pětichodové menu podle italských receptur. Jednotlivé chody pak doplní vybraná vína z oblastí Trentino-Alto Adige a Piemonte.

Co: Speciální menu s víny
Kdy: 15. 4. 2010
Kde: Port 62, areál Freestyle Park Modřany, ulice Vltavanů, Praha 4
Za kolik: 1100 Kč za celé menu včetně vín
Info: www.port62.cz
Menu:
Aperitiv Prosecco – Fantinel

Zeleninové frito misto s domácí aïoli
Sauvignon Lahn – St. Michael Eppan – Alto Adige

Špekový knedlík podávaný s liškami
Masseto Bianco – Endrizzi – Trentino

Papardelle s králičím ragout
Barbera d’Alba Ruvei – Marchesi di Barolo – Piemonte

Ragout Barolo – hovězí pečeně na červeném víně podávaná s polentou

Barolo Classici – Batasiolo – Piemonte

Macedonia – ovocný salát macerovaný v bílém víně s mascarpone
Moscato d’Asti – Batasiolo – Piemont
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit