Jaký by to byl Silvestr bez chlebíčků? Rozlučte se důstojně se starým rokem a přivítejte s úsměvem ten nový! Aby byl opravdu pestrý, vyzkoušejte naše variace na obložené chlebíčky, které vám vykouzlí úsměv na rtech a na jazyku ohňostroj chutí. S nimi je zábava zaručena!
DOBA PŘÍPRAVY: 30 MINUT
Ingredience
- THOMY Majonéza
- Chléb
- Zelený chřest
- Červená cherry rajčátka
- Ředkvičky
- 1 nektarinka
- 1 avokádo
- 100 g mraženého hrášku
- 2 vejce
- 150 g hub
- Sůl
- Pepř
- Sladká červená paprika
- Olivový olej
- Máta
- Bazalka
- Řeřicha
Příprava jídla
- Krajíce chleba potřeme olejem, osolíme a opepříme. Osmahneme je po obou stranách na pánvi a necháme vychladnout.
- Chřest vložíme do vroucí vody a vaříme 3–5 minut. Cherry rajčátka rozkrojíme na půlky a krátce je na pánvi orestujeme.
- Jedno vejce uvaříme natvrdo a jedno usmažíme na pánvi.
- Houby očistíme, nakrájíme a osmažíme v pánvi na oleji.
- Avokádo, nektarinku a ředkvičky nakrájíme na plátky.
- Hrášek s lístky máty orestujeme na pánvi, osolíme a opepříme.
- Všechny chleby potřeme THOMY Majonézou a obložíme připravenými ingrediencemi dle obrázku.
- Dozdobíme řeřichou a bylinkami, případně červeným pepřem.
- Osolte a podávejte. Dobrou chuť!
Náš tip: Milovníci pikantní chuti mohou místo majonézy na chleby použít i THOMY Česnekovou omáčku nebo nakombinovat obojí!