Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Obložené chleby

AD
Obložené chleby
sdílet:
Jaký by to byl Silvestr bez chlebíčků? Rozlučte se důstojně se starým rokem a přivítejte s úsměvem ten nový! Aby byl opravdu pestrý, vyzkoušejte naše variace na obložené chlebíčky, které vám vykouzlí úsměv na rtech a na jazyku ohňostroj chutí. S nimi je zábava zaručena!

DOBA PŘÍPRAVY: 30 MINUT

Ingredience

  • THOMY Majonéza
  • Chléb
  • Zelený chřest
  • Červená cherry rajčátka
  • Ředkvičky
  • 1 nektarinka
  • 1 avokádo
  • 100 g mraženého hrášku
  • 2 vejce
  • 150 g hub
  • Sůl
  • Pepř
  • Sladká červená paprika
  • Olivový olej
  • Máta
  • Bazalka
  • Řeřicha


Příprava jídla

  1. Krajíce chleba potřeme olejem, osolíme a opepříme. Osmahneme je po obou stranách na pánvi a necháme vychladnout.
  2. Chřest vložíme do vroucí vody a vaříme 3–5 minut. Cherry rajčátka rozkrojíme na půlky a krátce je na pánvi orestujeme.
  3. Jedno vejce uvaříme natvrdo a jedno usmažíme na pánvi.
  4. Houby očistíme, nakrájíme a osmažíme v pánvi na oleji.
  5. Avokádo, nektarinku a ředkvičky nakrájíme na plátky.
  6. Hrášek s lístky máty orestujeme na pánvi, osolíme a opepříme.
  7. Všechny chleby potřeme THOMY Majonézou a obložíme připravenými ingrediencemi dle obrázku.
  8. Dozdobíme řeřichou a bylinkami, případně červeným pepřem.
  9. Osolte a podávejte. Dobrou chuť!

Náš tip: Milovníci pikantní chuti mohou místo majonézy na chleby použít i THOMY Česnekovou omáčku nebo nakombinovat obojí!

Související články

Apetit magazín