Od čtvrtka 31. 8. do soboty 2. 9. budete mít jedinečnou příležitost ochutnat degustační menu venezuelského šéfkuchaře Carlose Blanca.
Buddha Bar v rámci Chef tour uvítá šéfkuchaře Carlose Blanca, který vám připraví originální menu mísící jihoamerické a asijské chutě. Carlos Blanco svou kariéru v gastronomii započal v Římě, ale později se vrátil do rodného Caracasu, kde vystudoval kulinární institut a kde se po působení v několika restauracích stal šéfkuchařem tamního Buddha Baru. Jeho tým se často inspiruje karibskou kuchyní, kterou ovšem kombinuje i s dalšími exotickými vlivy. Výsledkem jsou úžasné pokrmy plné nových nápadů, chutí a vůní. Svůj koncept teď přiváží i do Prahy a vy tak můžete jeho jedinečné menu, kterým uchvátil venezuelský Caracas, ochutnat také.
PražskýChef menu Carlose Blanca
- Ceviche „Beach Sunshine“
- Humrový salát
- Tropický tabbouleh z quinoy
- Grilované mušle svatého Jakuba
- Kachní prso Magret s omáčkou „Guillin“
- Sele na karibský zbůsob
- Sušenky alfajores s fazolemi adzuki
- Sladká zelená papája s kozím sýrem
- Čokoladovo-rumový dortík