Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozvánka na degustační menu do Buddha Bar Prague

AD
logo degustační menu do Buddha Bar Prague
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Od čtvrtka 31. 8. do soboty 2. 9. budete mít jedinečnou příležitost ochutnat degustační menu venezuelského šéfkuchaře Carlose Blanca.

 

Pražský Buddha Bar v rámci Chef tour uvítá šéfkuchaře Carlose Blanca, který vám připraví originální menu mísící jihoamerické a asijské chutě. Carlos Blanco svou kariéru v gastronomii započal v Římě, ale později se vrátil do rodného Caracasu, kde vystudoval kulinární institut a kde se po působení v několika restauracích stal šéfkuchařem tamního Buddha Baru. Jeho tým se často inspiruje karibskou kuchyní, kterou ovšem kombinuje i s dalšími exotickými vlivy. Výsledkem jsou úžasné pokrmy plné nových nápadů, chutí a vůní. Svůj koncept teď přiváží i do Prahy a vy tak můžete jeho jedinečné menu, kterým uchvátil venezuelský Caracas, ochutnat také.

Chef menu Carlose Blanca 

  • Ceviche „Beach Sunshine“ 
  • Humrový salát 
  • Tropický tabbouleh z quinoy 
  • Grilované mušle svatého Jakuba 
  • Kachní prso Magret s omáčkou „Guillin“
  • Sele na karibský zbůsob
  • Sušenky alfajores s fazolemi adzuki 
  • Sladká zelená papája s kozím sýrem
  • Čokoladovo-rumový dortík

plakát degustační menu do Buddha Bar Prague

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...